Σελίδες


Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Εκτός 8αδας, απογοήτευση και... επιστροφή


ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ

Εκτός 8αδας, απογοήτευση και... επιστροφή
Το επιθυμητό αποτέλεσμα που περίμενε η Ελλάδα στον αγώνα της Γερμανίας με την Δανία δεν ήρθε και έτσι έμεινε εκτός 8αδας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος των Εφήβων. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήγε στην Δανία με υψηλές προσδοκίες, όμως...
η εικόνα που παρουσίασε δεν ήταν η αναμενόμενη. Ήταν πολύ κατώτερη από αυτό που όλοι περιμέναμε, με πολλά λάθη στην άμυνα, προβλήματα στην επίθεση και το πιο βασικό χωρίς σταθερή απόδοση. Έτσι επιστρέφει στην Ελλάδα.

Βέβαια θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για την ατυχία του Δημήτρη Ζήση στο πρώτο ματς με τους Ισπανούς που τον άφησε εκτός διοργάνωσης. Αυτό είχε σαν συνέπεια ο Στέλιος Καζάζης να χάσει τον Θανάση Πρωτοψάλτη από την θέση του ακραίου, ακόμα μια καλή εναλλακτική και να τον χρησιμοποιήσει στην θέση του λίμπερο. Κατόπιν εορτής όμως όλα αυτά.

Πηγαίνοντας στην αποτίμιση της παρουσίας μας στην Δανία θα καταλάβουμε την 9η ή την 10η θέση, ανάλογα την κατάταξη του Α' ομίλου που ολοκληρώνεται αύριο. Η Ελλάδα κατέλαβε την 5η θέση του Β' ομίλου.

Η Ελλάδα δεν έχει κατακτήσει ποτέ μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων, μετρά τρεις πέμπτες θέσεις (1992, 1994, 1996) σε δέκα συνολικά παρουσίες στα τελικά της διοργάνωσης.

πηγη www.volleynews.gr