Σελίδες


Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Πρωταγωνιστούν οι Κοντοστάθης-Καβαρατζής, κοντά τους οι Κεσκίνης-Κασαμπαλής!!

Θρακιώτικη αναμέτρηση στα Αβδηρα

LIPTON ICE TEA SATELLITE SERIES

Θρακιώτικη αναμέτρηση στα Αβδηρα
Με συναρπαστικό τελικό Αλεξανδρούπολης-Κομοτηνής ολοκληρώθηκε το σάτελαιτ στην παραλία Αβδήρων της Θράκης. Οι αθλητές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και πρωταθλητές Ελλάδος στα τζούνιορς Καβαρατζής-Κοντοστάθης...
επικράτησαν δύσκολα των μαχητικών κομοτηναίων Κουσίδη-Λαντζουράκη. Στο πρώτο μάλιστα σετ η ομάδα της Κομοτηνής είχε 3 σετ μπολ για το πάρουν τελικά οι διεθνείς Αλεξανδρουπολίτες με 20-18 (τα σετ ολοκληρώνονται στα 15), ενώ πιο εύκολα κύλησε το δεύτερο σετ με 15-12 για τους ίδιους.

Είχαν προηγηθεί «εμφύλιοι» ημιτελικοί με τους Κοντοστάθη-Καβαρατζή να επικρατούν των συμπολιτών τους Κασαμπαλή-Κεσκίνη με 2-0, ενώ συναρπαστικός ημιτελικός έγινε μεταξύ των δυο ομάδων της Κομοτηνής με τους Κουσίδη-Λατζουράκη να επικρατούν κυριολεκτικά στον πόντο των συμπολιτών τους Ξανθάκη-Πατσαρή (17-15, 14-16, 11-10)

Ο Γρηγόρης Κοντοστάθης ηταν ο νικητής και του μεικτού με συμπαίκτρια την Ξανθιώτισσα Νεοφυτίδου που επικράτησαν με 2-0 των Κεσκίνη-Βασιλείου.

Η διοργάνωση φιλοξενήθηκε στο Porto Molo Beach Bar, σε έναν γραφικό όρμο της όμορφης παραλίας των Αβδήρων. Πλήθος κόσμου και φιλάθλων από ολόκληρη την Θράκη απόλαυσαν όμορφο θέαμα από τις ομάδες των ερασιτεχνών που αγαπούν το μπητς βόλει. Συνολικά συμμετείχαν 19 ομάδες σε αγώνες ομίλων που ολοκληρώθηκαν σε 2 ημέρες.

Οι νικητές κέρδισαν δώρα σε είδος από τον χορηγό της διοργάνωσης  Lipton Ice Tea και την επίσημη μπάλα του beach Volley Wilson.

πηγη  www.volleynews.gr