Σελίδες


Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ Ο ΕΒΡΙΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΓΛΟΥ


Από το Ντουμπάϊ στο… Άμπου Ντάμπι Hot

Γράφτηκε από  

    Από το Ντουμπάϊ στο… Άμπου Ντάμπι











Μόνιμος κάτοικος στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα γίνει ο Πέτρος Πέτρογλου, καθώς ο 33χρονος ακραίος μετά την παρουσία του στην Al Wasl του Ντουμπάι, τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στο Άμπου Ντάμπι με την ομάδα της Al Jazira.
Για μια ακόμη χρονιά ο Πέτρος Πέτρογλου θα μείνει μακριά από το ελληνικό πρωτάθλημα καθώς στα μακρινά Αραβικά Εμιράτα έχει βρει την δική του Ιθάκη μακριά από οικονομικά προβλήματα και «κανονάκια» που βλέπουμε όλο και συχνότερα στην Ελλάδα.
Έτσι λοιπόν ο 33χρονος διεθνής ακραίος υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο με την Al Jazira η οποία αποτελεί την πλουσιότερη ομάδων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έχοντας πρόεδρος της τον 42χρονο  Sheikh Mansour Bin Zayed Al Nahyan. Ο Σεϊχ Μανσούρ Μπιν Ζαϊεντ είναι μέλος της οικογένειας που κυβερνά το Άμπου Ντάμπι (όντας ετεροθαλής αδελφός του σημερινού Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων), είναι μέλος στο Ανώτατο Συμβούλιο Πετρελαίου των Εμιράτων και παράλληλα από το 2008 είναι ιδιοκτήτης της Μαντσετσερ Σίτυ.
PETROGLOU-APONOMH
Ο Πέτρογλου αναφερόμενος στην συμφωνία του με την Al Jazira μιλώντας τοGreekvolley.com τόνισε «Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην πιο ιστορική και μεγάλη ομάδα των Εμιράτων όπως είναι η Al Jazira. Η επιλογή μου να παραμείνω στα Εμιράτα ήταν μονόδρομος μιας και η οικονομική κατάσταση που βρίσκονται οι ομάδες στην Ελλάδα είναι τραγική. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και απρόοπτα και να κατακτήσουμε όσους περισσότερους τίτλους μπορούμε».

Ο έμπειρος ακραίος από την Ορεστιάδα θα αναχωρήσει για το Άμπου Ντάμπι στις 31 Αυγούστου προκειμένου να τακτοποιηθεί στο νέο του σπίτι και να δώσει το παρόν στην έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας…
Η Al Jazira είναι η τέταρτη Αραβική ομάδα στην καριέρα του Πέτρου Πέτρογλου ο οποίος αγωνίστηκε στις Al Ahli και Al Naser του Μπαχρέϊν και στην Al Wasl του Ντουμπάϊ… 

ΠΗΓΗ www.greekvolley.com