Σελίδες


Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Εθνικός Αλεξ/πολης: Διανύει την δεύτερη εβδομάδα εντατικών προπονήσεων




Στην δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας εισήλθαν οι αθλητές του Εθνικού. Ο σύλλογος της Αλεξανδρούπολης από τις 20 Αυγούστου έχει ξεκινήσει προπονήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Οι παίκτες του υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Θανάση Μουστακίδη έχουν πέσει στα βαθιά και με διπλές προπονήσεις… χύνουν αρκετό ιδρώτα, είτε εκτός γηπέδου για ενδυνάμωση και φυσική κατάσταση, είτε εντός κλειστού γυμναστηρίου για τις πρώτες ασκήσεις επαφής με μπάλα.
Από την πρώτη ημέρα, μεγάλος αριθμός αθλητών δίνει καθημερινά το παρόν στις προπονήσεις, οι οποίες και είναι ιδιαίτερα εντατικές.
Σε αυτές, συνυπάρχει τόσο η παλιά φρουρά και βασικός κορμός της περσινής που έφεραν τον Εθνικό στην 8η θέση (Σιδηρόπουλος, Κόβατς, Παπάζογλου, Γραμματικάκης, Μίτρεφ, Δαλακούρας Κ., Κυριακίδης), όσο και η νέα γενιά που έρχεται από την καλή η φουρνιά των πρωταθλητών Ελλάδας στους παίδες - εφήβους (Καβαρατζής, Κοντοστάθης, Κασαμπαλής, Γκίνης, Δαλδαβερένης). 
Παράλληλα, ας μην ξεχνάμε ότι η αφρόκρεμα των ταλαντούχων νέων της Αλεξανδρούπολης και βασικά στελέχη και της ανδρικής ομάδας, οι Κουμεντάκης, Δαλακούρας Α. καθώς και ο Χατζόπουλος, απουσιάζουν στη Δανία, αφού αποτελούν την βάση της εθνικής εφήβων που μάχεται για τη διάκριση στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα, ενώ νέο πρόσωπο στις προπονήσεις και ο πασαδόρος Κώστας Βλαχόπουλος.
Μοναδικός ξένος αθλητής αυτή τη στιγμή, ο Βούλγαρος λίμπερο Ατανας Μίτρεφ, ο οποίος τη περσινή περίοδο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και ήταν επιθυμία του τεχνικού τιμ και της διοίκησης να συνεχίζει να ενισχύει την υποδοχή και αμυντική λειτουργία των Εβριτών. Το βασικό επιθετικό «όπλο» στην φαρέτρα του Σάκη Μουστακίδη, ο Κροάτης Ιβάν Ράιτς (πρόπερσι είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά τη χρονιά, αλλά τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε), θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις στις 20 Σεπτεμβρίου περίπου, αφού μετέχει στην προετοιμασία της Εθνικής Κροατίας ενόψει των προκριματικών για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
 «Η ανταπόκριση των παιδιών είναι θετική, αλλά είναι ακόμη πολύ νωρίς», είπε ο τεχνικός της ομάδας Θανάσης Μουστακίδης ο οποίος δίνει καθημερινά διπλό ραντεβού με τους αθλητές του. Στο πλευρό του βρίσκεται ο βοηθός του Ανέστης Γιαννακόπουλος ο οποίος παραμένει στο πόστο του.

* Συνεχίζεται στην τιμή των 60 ευρώ η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για το νέο πρωτάθλημα τόσο από τα γραφεία τυο συλλόγου όσο και από τους ανθρώπους της ομάδας

πηγη antitypos.blogspot.com