Σελίδες


Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

«Κάναμε παιδικά λάθη...» (ΦΩΤΟ)


ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΖΑΖΗ - ΜΙΡΟΣΛΑΒ ΖΙΒΚΟΦ

«Κάναμε παιδικά λάθη...» (ΦΩΤΟ)
Οι παίδες έγιναν έφηβοι αλλά τα λάθη τους παρέμειναν «παιδιά» και αυτό τους κόστισε την ήττα από την Βουλγαρία. Αυτό παραδέχτηκε ο προπονητής της Εθνικής Εφήβων Στέλιος Καζάζης για να δικαιολογήσει την ήττα από την Βουλγαρία με 3-2 και παραδέχτηκε πως θα πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια για είσοδο στην 8αδα...
Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Εθνικής Εφήβων, Στέλιος Καζάζης, δήλωσε:

«Σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, στο οποίο ήμασταν καλύτεροι σε όλους τους τομείς, προδοθήκαμε από τα πολλά και εύκολα λάθη που κάναμε. Ό,τι καλό κάναμε το αναιρούσαμε με παιδικά λάθη, τα οποία στο τέλος μας στοίχησαν. Πρέπει να κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια για την είσοδο μας πλέον στην οκτάδα. Πρέπει να προσπαθήσουμε με το ίδιο πάθος, αλλά να μη γίνεται υπερβολικό και μας καταστρέφει το μυαλό».

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Βουλγαρίας, Μίροσλαβ Ζίβκοφ, τόνισε:

 «Ήμουν ανήσυχος για αυτό το παιχνίδι, λόγω της εμπειρίας που έχει η Ελλάδα. Είχε δυνατό σέρβις και μας πίεσε πολύ. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους και όλα τα παιχνίδια αυτά είναι ντέρμπι. Σήμερα κάναμε λιγότερα λάθη από την Ελλάδα και νικήσαμε. Όλα τα ματς είναι δύσκολα και εμείς κοιτάμε το κάθε ένα ξεχωριστά».

πηγη www.volleynews.gr