Σελίδες


Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΤΟ BEACH VOLLEY


Στην Ευρώπη το χρυσό
Σε έναν τελικό που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων οι Γερμανοί Μπρίνκ/Ρεκερμαν επικράτησαν με 2-1 των Βραζιλιάνων Άλισον/Εμάνουελ και να πανηγυρίσουν έξαλα το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο κατάμεστο Horse Guards Parade…
 Οι Γερμανοί θέλοντας να ολοκληρώσουν την πολύ καλή παρουσία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες ξεκίνησαν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη επί των Βραζιλιάνων.
Οι δύο ομάδες έδωσαν μεγάλη μάχη στο πρώτο σετ καθώς τόσο οι Γερμανοί όσο και οι Βραζιλιάνοι ήταν κοντά στο σκορ, ωστόσο οι Μπρίνκ/Ρέκερμαν βρήκαν στο τέλος τον τρόπο να φθάσουν στο 23-21 και να αποκτήσουν το προβάδισμα.
Στο δεύτερο σετ οι Άλισον/Εμάνουελ φρόντισαν να ανεβάσουν την απόδοσή τους και με το 21-16 ισοφάρισαν στέλνοντας το παιχνίδι στο τρίτο και καθοριστικό σετ.
Εκεί οι Γερμανοί παρά το άσχημο ξεκίνημα κατάφεραν να ισορροπήσουν και μάλιστα να αποκτήσουν διαφορά κάνοντας το 5-7 και 8-12 που ουσιαστικά τους χάρισε και το σετ μιας και οι Άλισον/Εμάνουελ δεν μπόρεσαν να  γυρίσουν το σετ και έτσι το 12-15 έφερε την νίκη στους Ευρωπαίους… 

Η ΛΕΤΟΝΙΑ ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ

Η έκπληξη από την Λετονία

Την δική τους μοναδική ιστορία έγραψαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου οι Λετονοί Πλάβινς/Σμέντις καθώς με το 2-1 επί των Ολλανδών Σχιούλ/Νάρμεντορ κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο αποδεικνύοντας πως και τα αουτσάϊντερ έχουν δικαίωμα στο όνειρο…
 Μπορεί να ήταν στο Νο 17 του Ολυμπιακού τουρνουά, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε κανένα εμπόδιο για τους Λετονούς Πλάβινς/Σέμεντις προκειμένου να φθάσουν στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου και αποκτήσουν τον τίτλο της ευχάριστης έκπληξης των αγώνων.
Οι Λετονοί στον μικρό τελικό αν και βρέθηκαν πίσω από τους έμπειρους και Νο 9 της διοργάνωσης Ολλανδούς Σχίουλ/Νάρμεντορ, ωστόσο βρήκαν τον τρόπο να αντιδράσουν.
Με το 21-19 στο δεύτερο σετ έφεραν το παιχνίδι στα ίσα και στο τάϊ –μπρέϊκ βραχυκύκλωσαν τους Οράνιε και με το 15-11 πανηγύρισαν τη νίκη και το χάλκινο μετάλλιο που είναι και η μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα τους.. 

ΠΗΓΗ www.greekvolley.com