Σελίδες


Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Καβαρατζής-Κοντοστάθης:"Κρατάμε την καλή χημεία που υπάρχει"


"Κρατάμε την καλή χημεία που υπάρχει"

Γιάννης Καβαρατζής και Γρηγόρης Κοντοστάθης έστειλαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα σε όλη την Ελλάδα με την πολύ επιτυχημένη παρουσία που είχαν φέτος στα γήπεδα του beach volley. Σε δύσκολες εποχές για τον αθλητισμό κατάφεραν να πετύχουν σημαντικά πράγματα, εκπροσωπώντας τα ελληνικά χρώματα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Κύπρο και στο Πανευρωπαικό της Αυστρίας.

Οι δύο νεαροί Αλεξανδρουπολίτες, μίλησαν στο thrakisport.gr για το Καλοκαίρι, το οποίο σιγά σιγά φτάνει στο τέλος του, αφήνοντας πολύ γλυκιές αναμνήσεις στους δύο αθλητές. "Μακάρι να μας δοθεί η ευκαιρία να ασχοληθούμε με την άμμο 365 μέρες τον χρόνο" ήταν η ατάκα του Γρηγόρη Κοντοστάθη για να συμπληρώσει ο Γιάννη Καβαρατζής: "Με δεδομένο την ελάχιστη προετοιμασία που είχαμε κάνει, το Καλοκαίρι ήταν απόλυτα επιτυχημένο. Περάσαμε πολύ ωραία , κερδίσαμε εμπειρίες, κάναμε φίλους και παίξαμε δυνατά παιχνίδια. Χάσαμε κάποια, κερδίσαμε κάποια άλλα, στενοχωρεθήκαμε, χαρήκαμε αλλά όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Κρατάμε την πολύ καλή χημεία που υπάρχει μεταξύ μας. Είμαστε καλή παρεά και αυτό είναι το στοιχείο που μας κάνει να ξεχωρίζουμε" Όσο για την επόμενη μέρα και οι δύο συμφώνησαν στο εξής:  "Αυτό που έχουμε αντιληφθεί είναι ότι για να ανεβούμε ψηλότερα, χρειάζεται σωστή προετοιμασία γιατί θέληση υπάρχει. Δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε κόντρα σε θηρία και δεν περάσαμε απαρατήρητοι".

Εμείς από την σειρά μας να συγχαρούμε για την προσπάθεια τα δύο νέα παιδιά, ευχόμαστε να συνεχίσουν να φέρνουν επιτυχίες με τα ελληνικά χρώματα και να κάνουν περήφανους όλους τους Θρακιώτες. Και επιτέλους να δημιουργηθούν σωστές και κατάλληλες υποδομές για την ανάπτυξη του beach volley και του αθλητισμού γενικότερα.

πηγη www.thrakisport.gr