Σελίδες


Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΣΤΟ THRAKISPORT


«Αποκλειστικός στόχος η άνοδος»

«Αποκλειστικός στόχος η άνοδος»
Ο Βασίλης Γκιζάνης, ο πρόεδρος του Α.Ο. Ορεστιάδας, δεν είναι ένας άνθρωπος που φοβάται την ευθύνη. Άλλωστε πώς να φοβηθεί όταν η πρώτη κουβέντα του στην 60λεπτη περίπου συνομιλία μας ήταν πως  «Φέτος αποκλειστικός στόχος είναι η άνοδος στην Α1».
Η ομάδα της Ορεστιάδας, που από τα σαλόνια των τελικών Ευρωπαικών διοργανώσεων έφτασε στα πατώματα της Β Εθνικής. Ο πρώτος στόχος που ήταν η άνοδος στην Α2 επετεύχθη και πλέον σειρά έχει η επάνοδος στην Α1. Στόχος δύσκολος αλλά με τη στήριξη όλων στην «Μητρόπολη» του ελληνικού βόλει όλα γίνονται. Η αποφασιστικότητα ήταν χαραγμένη στο βλέμμα του Γκιζάνη, ο οποίος ανέλυσε στο thrakisport.gr τον Α.Ο.Ορεστιάδας, όπως τον φαντάζεται ο ίδιος και οι συνεργάτες του.

Για την επανεκλογή του ως πρόεδρος  στον Α.Ο. Ορεστιάδας:

«Σίγουρα είναι μία δικαίωση όλων των προσπαθειών μου αλλά πρέπει να επισημάνω πως αυτό που μετράει είναι ότι με όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στο ΔΣ καταφέραμε να φέρουμε οικονομική υγεία στον Σύλλογο, που είναι το πιο σημαντικό, η ομάδα επανέκτησε το χαμένο κύρος στην πόλη και πλέον αγκαλιάζει εκ νέου την προσπάθεια μα πάνω από όλα είμαστε πολύ κοντά στο να ξεχρεώσουμε με τα παλιά χρέη, προκειμένου να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα»


Για τα υπόλοιπα  μέλη του ΔΣ:

 «Έχω την τύχη, την ευλογία θα έλεγα, να έχω σαν συνεργάτες ανθρώπους πολύ εργατικούς, που αγαπάνε το βόλει και έχουμε την ίδια νοοτροπία για τον αθλητισμό.  Όλοι πραγματικά είναι φοβεροί άνθρωποι και τρομεροί συνεργάτες. Είμαστε όλοι άνθρωποι που περάσαμε πολλά Σάββατα στις κερκίδες του κλειστού Γυμναστηρίου της Ορεστιάδας και αγαπάμε την ομάδα. Παράλληλα ενθαρρυντικό είναι το γεγονός πως στο ΔΣ έχουμε και νέα μέλη, νέους ανθρώπους ενώ φτάσαμε σε σημείο να έχουμε και αναπληρωματικά μέλη, γεγονός που μαρτυρά την όρεξη των ανθρώπων για τον Σύλλογο».

Για την συνεργασία με τον Δήμο Ορεστιάδας:
« Η συνεργασία μας είναι άψογη. Δεν έχουμε κανένα παράπονο, ούτε από τον Δήμαρχο, ούτε από κανέναν. Βοηθάνε  όσο μπορούνε, στηρίζουνε , καθώς έχουμε ζεστό κλειστό γυμναστήριο και γενικότερα μας παρέχουν ότι χρειαστούμε. Εκτός από τον Δήμαρχο, έχουμε άψογη συνεργασία και με τους κυρίους Δαλαμαγκίδη, Βαρσαμακίδη».

Για τον Παναγιώτη Τσιακμάκη:
«Είναι ένας πολύ εργατικός άνθρωπος. Έχουμε αναπτύξει μία άψογη σχέση συνεργασίας και φέτος συμφώνησε να συνεχίσουμε το περσινό έργο. Την περασμένη σεζόν πραγματοποιήσαμε πολύ καλή πορεία, απλά πληρώσαμε το κακό ξεκίνημα και το γεγονός πως δεν μπορούμε να δώσουμε φιλικά εκτός από κάποιες αναμετρήσεις με Τούρκικες και Βουλγαρικές ομάδες. Είναι κοντά στη φιλοσοφία μας, δουλεύει με νέους αθλητές και φέτος πιστεύω πως θα κάνουμε πολύ καλή δουλειά»

Για συνεργασία με γειτονικές ομάδες:
 «Η αλήθεια είναι πως έχουμε πολύ καλές σχέσεις με την Βύσσα, όπου θέλουμε να δοθούν κάποιοι νεαροί παίχτες μας για να ψηθούν αγωνιστικά και να βελτιωθούν. Μετά από εκεί, είμαστε σε επικοινωνία και με άλλες ομάδες από Τουρκία και Βουλγαρία, προκειμένου , πέρα από τη διεξαγωγή φιλικών αναμετρήσεων, να ανταλλάσουμε ιδέες που θα διευρύνουν τους ορίζοντες μας»

Για την νέα γενιά αθλητών που ακολουθεί: 

«Έχουμε μία φουρνιά αθλητών , οι οποίοι προβλέπω ότι θα σταθούν σε πολύ υψηλό επίπεδο, καθώς παρότι είναι πολύ μικροί , είναι πολύ ψηλά παιδιά και δείχνουν πολύ καλά στοιχεία. Μετά από εκεί, έχουμε τον λίμπερο, τον Δημήτρη τον Κωνσταντινίδη, ο οποίος πιστεύω ότι θα είναι το λίμπερο της Εθνικής τα επόμενα χρόνια. Γενικότερα ελπίζουμε και δουλεύουμε προκειμένου να βγάλουμε μία ομάδα που να στηρίζεται στον δικό της Σαμαρά, Τσακιρόπουλο, Κεμανετζή κλπ. Τα τελευταία δύο χρόνια, δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στο κομμάτι των ακαδημιών και παράλληλα κάνουμε παράλληλες δραστηριότητες , όπως η ¨Ημέρα βόλει¨ που κάναμε  σε συνεργασία με όλα τα σχολεία του Δήμου Ορεστιάδας. Θέλω πραγματικά να ξαναγυρίσει η νεολαία στο βόλει και να βλέπουμε σε σχολεία και γηπεδάκια νέα παιδιά να παίζουν βόλει».

Για τους στόχους που θέτει για τον Σύλλογο:
 «Δεν θέλω να κρυφτώ. Στόχος της ομάδας για τη νέα σεζόν είναι αποκλειστικά η άνοδος στην Α1 και παράλληλα το ¨ψήσιμο¨ των νεαρών αθλητών της ομάδας. Με την νέα κατάσταση και με την κατάρτιση των ομίλων, θεωρώ πως είμαστε ανώτεροι, έχουμε πραγματικά πολύ μεγάλους παίχτες και η θέση του ΑΟΟ για μένα είναι στην Α1 και όχι χαμηλότερα»

Για την στήριξη από την τοπική κοινωνία:

 
«Πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοηθάνε την ομάδα οικονομικά αλλά και με την παρουσία τους στο γήπεδο. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλες οι επιχειρήσεις, πολλοί είναι αυτοί που βοηθάνε οικονομικά αλλά και πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να στηρίξουν με την αγορά διαρκείας. Σε κάθε αγώνα έχουμε γύρω στα 600-700 άτομα, και αν καταφέρουμε να ανεβούμε θα έχουμε περισσότερους από 1000-1500 φίλους του βόλει. Η Ορεστιάδα αγαπάει το άθλημα και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία».

Για τα υπόλοιπα τμήματα του Συλλόγου:

«Όλοι γνωρίζουν πως ο ΑΟΟ δεν έχει μόνο βόλει αλλά και άλλα αγωνιστικά τμήματα. Για παράδειγμα, κάνουμε μια πολύ σημαντική προσπάθεια στον στίβο αλλά και γενικότερα σε άλλα αθλήματα και ευελπιστώ πως και εκεί θα έχουμε επιτυχίες στο μέλλον».