Σελίδες


Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Χρυσάφι στο Βόλεϊ του Εθνικού Αλεξ/πολης

Χρυσός χορηγός στον Εθνικό
Γράφτηκε από  
    Χρυσός χορηγός στον Εθνικό








Τα Χρυσωρυχεία Θράκης θα είναι και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο μεγάλος χορηγός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, στηρίζοντας έτσι τους «κυανόλευκους» σε μια δύσκολη οικονομική χρονιά…
Χέρι –χέρι θα βαδίσουν και φέτος Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Χρυσορυχεία Θράκης, καθώς ανανέωσαν την συνεργασία τους και η εταιρία εξόρυξης χρυσού θα αποτελέσει για μια ακόμη χρονιά τον μέγα χορηγό της.
Την συμφωνία για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 ανακοίνωσε το «κυανόλευκο» ΤΑΑ που με δελτίο τύπου ευχαριστεί την χορηγό εταιρία και υπόσχεται την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση της συνεργασίας τους.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ
 «Το ΔΣ του Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΥ ανακοινώνει ότι για την αθλητική χρονιά 2012-2013 Μέγας Χορηγός του συλλόγου θα είναι και πάλι η εταιρία ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΑ ΘΡΑΚΗΣ.
Η Εταιρία μας στηρίζει συνεχώς τα τρία τελευταία χρόνια και χάρη στη χορηγία αυτή ο ΕΘΝΙΚΟΣ όχι μόνο κρατήθηκε ζωντανός αλλά και ανέπτυξε και νέα τμήματα που αυτή τη στιγμή στο σύνολο τους φθάνουν τα δέκα.
Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ευχαριστεί την εταιρία για την χορηγία και υπόσχεται να την αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τόσο για τον αθλητισμό όσο και για την πόλη».
πηγη www.greekvolley.gr