Σελίδες


Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Με την παρουσία του Στράτου Μαρασλή έκλεισε το φετινό Master στην Κεραμωτή

Γράφτηκε από  

    Υπάρχει μέλλον










Απόλυτα ικανοποιημένος από το επίπεδο της φετινής σειρά των Masters, αλλά και του μεγάλου τελικού που ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην Κεραμωτή της Καβάλας δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης.
Ο Αχιλλέας Μαυρομάτης μετά το τέλος της διοργάνωσης στην Κεραμωτή είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος αφού όπως τόνισε εκτός από την επιτυχία των φετινών διοργανώσεων, το άθλημα του beach volley παρά την οικονομική κρίση έχει μέλλον μιας και οι επιτυχίες των Καβαρατζή/Κοντοστάθη και Σπανού/Βλαχάκη είναι πρόσφατες σε Παγκόσμιο επίπεδο.
«Αν ληφθεί υπόψιν η οικονομική κατάσταση που κυριαρχεί στη χώρα, λόγω της κρίσης, θα πρέπει να είμαστε άκρως ικανοποιημένοι για την εφετινή πορεία των τουρνουά Μάστερς σε ολόκληρη τη χώρα. Επισκεφτήκαμε πολλές νέες τοποθεσίες, πήραμε το ρίσκο με την επιτυχημένη διοργάνωση στην Πλατεία Αριστοτέλους, επαναλάβαμε δοκιμασμένες τοποθεσίες, όπως της Αίγινας και του Σχοινιά, ενώ πήγαμε και για πρώτη φορά στην Τήνο» τόνισε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ και συμπλήρωσε «Η αυλαία του Πανελληνίου πρωταθλήματος στην Κεραμωτή του Δήμου Νέστου ήταν πραγματικά εντυπωσιακή και θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους συνδιοργανωτές και όλους όσοι δούλεψαν για αυτές τις σημαντικές διοργανώσεις και παρά τις δύσκολες συνθήκες, έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό.
Αξίζουν συγχαρητήρια και στους επαγγελματίες της περιοχής που στήριξαν με κάθε τρόπο και την εφετινή διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός στην πανέμορφη και φιλόξενη Κεραμωτή. Κυρίως ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους αθλητές και τις αθλήτριες που πρόσφεραν περισσότερη ποιότητα στο εφετινό Πανελλήνιο σιρκουί Μάστερς.
Αναφορικά με την συμμετοχή των Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου υπογράμμισε «Το ακόμα πιο ευχάριστο, όμως, είναι ότι το πέσιμο της αυλαίας στην Κεραμωτή, δεν θα σημάνει και τη λήξη της χρονιάς στο ελληνικό μπιτς βόλεϊ, καθώς η δράση και τα χτυποκάρδια συνεχίζονται στο Λονδίνο, όπου ευχόμαστε το καλύτερο δυνατό στις διεθνείς μας, Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη».

Όσον αφορά το μέλλον του αθλήματος ο Αχιλλέας Μαυρομάτης επεσήμανε «Ακόμη έχουμε τον τελικό του πρωταθλήματος τζούνιορ στον Βόλο, όπου θα διαπιστώσουμε το επίπεδο των νέων αθλητών μας. Οι 9ες θέσεις πάντως που κατέλαβαν τα αγόρια και τα κορίτσια μας στο πρόσφατο παγκόσμιο της Κύπρου, αφήνουν πολλές ελπίδες για τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα διαδεχθούν στο μέλλον τους διεθνείς και τις διεθνείς μας στις Εθνικές ομάδες».

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Αχιλλέας Μαυρομάτης είχε κάνει τις απονομές σε νικητές και φιναλίστ μαζί με τον Δήμαρχο Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη, τον Πρόεδρο της Ένωσης Πετοσφαιρικών Σωματείων Αν. Μακεδονίας-Θράκης Στράτο Μαρασλή, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νέστου Βασίλη Ιορδανίδη, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Περιβάλλοντος-Πολιτισμού-Αθλητισμού Νέστου Χρήστο Χρυσαλίδη, την αντιπρόεδρο της Κοινότητας Κεραμωτής Σούλα Μαντινιώτη, το μέλος ΔΣ της ΕΟΠΕ και μέλος της Επιτροπής beach volley Νεκτάριο Χαλβατζή, τον ιδιοκτήτη του beach bar PARALIA Μπάμπη Γκλαβάκη και τον Χρήστο Κιτσέλη, special events manager Lipton Ice Tea.

πηγη greekvolley.gr