Σελίδες


Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Καλή η κλήρωση του Euro για την Εφήβων των Κουμεντάκη, Δαλακούρα,Χατζόπουλου


    Χαμόγελα για Euro











Την τύχη με το μέρος της είχε σήμερα η Εθνική μας ομάδα των Εφήβων κατά την κλήρωση των Ομίλων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διοργανωθεί από κοινού από Δανία- Πολωνία (24/08-2/09).
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότρημα κληρώθηκε να συμμετάσχει στον Α Όμιλο των τελικών του Euro και η τύχη στάθηκε στο πλευρό των διεθνών μας μιας και απέφυγαν τα μεγαθήρια.
Συγκεκριμένα, η Εθνική Ελλάδας κληρώθηκε στον A' όμιλο που θα γίνει στην πόλη Ράντερς της Δανίας και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις: Ισπανία (24/8), Βουλγαρία (25/8), Δανία (26/8), Γερμανία (28/8) και Τουρκία (29/8). 
Μια κλήρωση λουκούμι μιας και η «τύχη» στάθηκε στην Εθνική μας μιας και στον άλλο όμιλο συμμετέχουν οι: Πολωνία, Ρωσία, Σερβία, Ιταλία, Βέλγιο και Φινλανδία που είναι ένα σαφώς πιο δύσκολο γκρουπ.

Από την Α' φάση, προκρίνονται στη Β' φάση (που θα συνεχιστεί στην Πολωνία και την πόλη Γκντίνια), οι τέσσερις πρώτοι από κάθε όμιλο, ενώ οι δύο τελευταίοι αποκλείονται από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Η διαφορά είναι ότι οι δύο πρώτοι από τους δύο ομίλους θα αγωνιστούν στη Β' φάση για τις θέσεις 1-4, ενώ οι δύο τρίτοι και τέταρτοι θα παίξουν για τις θέσεις 5-8. 

Η Εθνική στην Α' φάση θα παίξει συνεχόμενα τα τρία πρώτα παιχνίδια, θα ακολουθήσει ένα ρεπό και αμέσως μετά τα άλλα δύο ματς του ομίλου. 

Συνοπτικά οι όμιλοι:

Α' όμιλος (24-28/8 - Ράντερς Δανίας)
Δανία, Βουλγαρία, Ισπανία, Τουρκία, Γερμανία, ΕΛΛΑΔΑ.

Β' όμιλος (25-30/8 - Γκντίνια Πολωνίας)
Πολωνία, Ρωσία, Σερβία, Ιταλία, Βέλγιο, Φινλανδία.

πηγη www.greekvolley.gr