Σελίδες


Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

«Μοναδική εμπειρία» η παρακολούθηση του Παγκόσμιου Λιγκ


EΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΪΝΑΛ-6 (μεταξυ των οποιων και ο ''δικοσ'' μασ θανασησ κασαμπαλησ)

«Μοναδική εμπειρία»
Επέστρεψαν στη βάση τους οι Έλληνες προπονητές που βρέθηκαν στη Σόφια, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την τελική φάση του Final6 του WorldLeague, κι ανάμεσα τους κι οι 8 προπονητές τα έξοδα των οποίων κάλυψε ΕΣΑΠ...
(προπονητές των ομάδων της Volleyleague, προπονητές που συνεργάζονται εθελοντικά με την ΕΣΑΠ και προπονητές των ομάδων της τελικής φάσης των Εφήβων και Παίδων 2012).

«Προσωπικά, αλλά νομίζω ότι εκφράζω και τα συναισθήματα των υπολοίπων προπονητών, αισθάνομαι τυχερός που παρακολούθησα από κοντά αυτή τη μεγάλη διοργάνωση και θέλω να ευχαριστήσω την ΕΣΑΠ για την πρωτοβουλία της», τόνισε ο τεχνικός του Μίλωνα Χρήστος Ντόζης και συνέχισε: «Όταν παρακολουθείς από κοντά μια τέτοια γιορτή μόνο κέρδη μπορείς να έχεις. Οι εμπειρίες ήταν πολύτιμες και η συνολική εικόνα από την παρουσία μας εκεί ήταν αν μη τι άλλο εξαιρετική».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο βοηθός προπονητή του ΠΑΟΚ Άρης Γιαμακίδης.

«Επιστρέψαμε με πολύ όμορφες εικόνες και μια πολύ όμορφη αίσθηση, αφού η παρακολούθηση τέτοιων αγώνων μόνο κέρδη και οφέλη έχει για όλους μας. Νομίζω ότι αυτό το τριήμερο όλοι συλλέξαμε πολύτιμες εμπειρίες, παρακολουθήσαμε βόλεϊ υψηλού επιπέδου κι αξίζουν συγχαρητήρια στην ΕΣΑΠ που πήρε αυτή την απόφαση», σημείωσε ο κ. Γιαμακίδης και ευχήθηκε:

«Βλέποντας από κοντά παίκτες όπως οι Στάνλεϊ, Λότμαν, Πρίντι, οι οποίοι στο πρόσφατο παρελθόν αγωνίστηκαν στο Ελληνικό πρωτάθλημα, θα ήθελα εμείς οι προπονητές και κατ΄ επέκταση η οι ομάδες μας να συνεργαστούμε ξανά με αθλητές τέτοιου επιπέδου».

πηγη www.volleynews.gr