Σελίδες


Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Ο πασαδόρος του Εθνικού Αλεξ/πολης, Νίκος Παντίρης στο 2ο Volleyleague Camp 2012


Ξεκίνησε το  2ο Volleyleague Camp 2012 στο οποίο συμμετέχουν 3 αθλητές από τον Έβρο, οι Λαχτάρας, Νικολαΐδης (Α.Ο.Ορεστιάδας) και Παντίρης (Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξ/πολης)

Με... άγριες διαθέσεις υποδέχθηκε ο Γιάννης Λάιος τους αθλητές που συμμετέχουν στο 2ο Volleyleague Camp, το οποίο ξεκίνησε και επίσημα από σήμερα το απόγευμα στο κλειστό του Ρέντη.
Οι αθλητές αφού δέχθηκαν το καλωσόρισμα της ΕΣΑΠ από τον υπεύθυνο αγωνιστικού της Ένωσης Γιώργο Κερκινέ, ο οποίος μετέφερε το χαιρετισμό του προέδρου και του ΔΣ, κατόπιν πέρασαν στα χέρια του Γιάννη Λάιου.
Ο έμπειρος τεχνικός στο πρώτο μέρος της προπόνησης, παρουσίασε στους αθλητές επιλεγμένα στιγμιότυπα από πρόσφατους αγώνες κορυφαίων ομάδων του παγκόσμιου βόλεϊ (Βραζιλία, Πολωνία, κ.α.), αναλύοντας τη γενικότερη εικόνα του σύγχρονου βόλεϊ.
Κατόπιν, οι αθλητές βρεθήκαν στο γήπεδο, όπου για δύο ώρες περίπου δούλεψαν ανά γκρουπ σε διαφορετικούς τομείς του παιχνιδιού (επίθεση - πάσα).
Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση (10-12 το πρωί και το απόγευμα 18.00-21.00), ενώ πρέπει να αναφέρουμε ότι οι προπονητές είναι ανοικτές για όλο τον κόσμο.

ΠΗΓΗ www.liberovolley11.blogspot.com