Σελίδες


Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΚΑΒΑΡΑΤΖΗ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗ


Προετοιμασία χωρίς... γήπεδο

Προετοιμασία χωρίς... γήπεδο
Μετ' εμποδίων ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των αθλητών του μπιτς βόλεϊ Γιάννη Καβαρατζή και Γρηγόρη Κοντοστάθη, λίγο πριν την αναχώρησή τους για το Βόλο, όπου θα λάβουν μέρος στα τελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων.
Οι δυο Εβρίτες αθλητές μας που αποτελούν και την εθνική ομάδα, δεν μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν την τελευταία προπόνηση αφού υπήρξαν απρόοπτα και προβλήματα με τις γηπεδικές εγκαταστάσεις της Αλεξανδρούπολης.

Οι πρωταθλητές μας, δεν έχασαν το χαμόγελό τους, ελπίζοντας βέβαια στο μέλλον να μην αντιμετωπίσουν εκ νέου δυσάρεστα απρόοπτα. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που σε λίγες μέρες, θα φιλοξενήσουν την εφηβική Εθνική ομάδα της Σερβίας στο μπιτς βόλει προκειμένου να πραγματοποιήσουν από κοινού προετοιμασία ενόψει της συμμετοχής τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Αυστρία.

Και η αλήθεια είμαι ότι δεν ζητούν και πολλά. Ένα σωστό φιλέ στα διαμορφωμένα γήπεδα στην πλαζ του ΕΟΤ προκειμένου να γίνεται υπό κανονικές συνθήκες η προπόνηση και ένα λάστιχο για να δροσίζεται η άμμος. «Σήμερα δεν είχαμε γήπεδο για προπόνηση. Απρόοπτα συμβαίνουν αρκεί να μην επαναλαμβάνονται για να κυλά ομαλά η προετοιμασία μας. Εμείς στοχεύουμε στην διάκριση και στον Βόλο και στη συνέχεια θα επικεντρωθούμε στην προετοιμασία μας για το ευρωπαϊκό της Αυστρίας. Αυτός άλλωστε ήταν εξαρχής ο μεγάλος μας στόχος», δήλωσαν στο thrakisport.gr οι Καβαρατζής και Κοντοστάθης.

Στον Βόλο θα αγωνιστούν με στόχο τα μετάλλια, μαζί με ένα ακόμη ζευγάρι από την Αλεξανδρούπολη, τους Σταύρο Κασαμπαλή και Σάκη Κεσκίνη, οι οποίοι στους περιφερειακούς αγώνες αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

πηγη www.volleynews.gr