Σελίδες


Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Στην Εθνική Ανδρών ο ''Ραφ''


 

Την 1η Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της εθνικής ανδρών στην Πορταριά εν όψει των προκριματικών αγώνων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2013, όπου θα αντιμετωπίσει τις Φινλανδία, Ρουμανία και Μαυροβούνιο (6-9 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα, 13-16 του μήνα στη Φινλανδία).
 

Οι αθλητές που κλήθηκαν από τους ομοσπονδιακούς προπονητές Αλέκο Λεώνη και Σωτήρη Δρίκο είναι οι: Προύσαλης Κώστας, Φιλίποφ Δημήτρης, Καριπίδης Θεόκλητος, Κυριακίδης Γιάννης, Λάππας Ηλίας, Φράγκος Ανδρέας, Χριστοφιδέλης Κώστας, Πελεκούδας Παναγιώτης, Πετρέας Γιώργος, Σμαραγδής Νίκος, Σουλτανόπουλος Δημήτρης, Ασπιώτης Άκης, Τζούριτς Μίταρ, Παπαδημητρίου Αχιλλέας και Στεφάνου Γιώργος.

Παράλληλα έχουν δηλωθεί και οι: Κουρνέτας Βασίλης, Κοκκινάκης Μενέλαος, Κουμεντάκης Ραφαήλ, Σαρικεϊσογλου Μιχάλης, Παπαδόπουλος Γιώργος, Αρμενάκης Απόστολος και Τζιουμάκας Γιώργος.

Στη διάρκεια της προετοιμασίας έχουν προγραμματιστεί τρία φιλικά παιχνίδι με την Λετονία στην Πορταριά (9, 10 και 11 Αυγούστου) και με το Βέλγιο στην έδρα του (αναχώρηση 16/8, παιχνίδια στις 17, 18 και 19/8).

Στη συνέχεια η αποστολή θα συγκεντρωθεί στον τόπο διεξαγωγής των προκριματικών όπου θα δοθούν και τα τελευταία τρία φιλικά με την Τσεχία στις 24, 25 και 26 Αυγούστου.

πηγη www.volleyball.gr