Σελίδες


Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Απ' την Αριστοτέλους στο Λονδίνο


MASTERS 2012 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Απ' την Αριστοτέλους στο Λονδίνο (ΦΩΤΟ)
Θεσσαλονίκη - Αριστοτέλους, αποστολή: Αντώνης Αραβαντινός 
Χωρίς δυσκολία και πραγματοποιώντας ένα πολύ καλό τεστ λίγο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγωνες του Λονδίνου, Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν την πρώτη θέση στο Γκραν Σλαμ της πλατείας Αριστοτέλους καθώς νίκησαν με 2-0 τις Κύπριες φιναλίστ Αγγελοπούλου / Κωνσταντίνου.
Η εμπειρία και η ικανότητα της εθνικής ομάδας, βοήθησε τις Αρβανίτη / Τσιαρτσιάνη να πάρουν τη νίκη απέναντι στις ενθουσιώδεις  Κυπριοπούλες. Ενδεικτική για την εικόνα του αγώνα είναι η δήλωση της Μανωλίνας Κωνσταντίνου στην κρατικη τηλεόραση μετά το τέλος της αναμέτρησης. «Στο τέλος φάνηκε ποιες πηγαίνουν στο Λονδίνο και το αξίζουν»

Στο πρώτο σετ, Αγγελοπούλου και Κωνσταντίνου άντεξαν για μεγάλο διάστημα στην πίεση των Ελληνίδων με αποτέλεσμα να έχουμε ένα ενδιαφέρον σετ. Ωστόσο στο τέλος η εθνική ομάδα ήταν πιο ψύχραιμη και επικράτησε με 21-18.

Στο δεύτερο σετ η Βίκυ Αρβανίτη και η Μαρία Τσιαρτσιάνη είχαν πιο εύκολο έργο, καθώς λίγο η κούραση των αντιπάλων, λίγο η υψηλή κλάση της ομάδας, έφερε ένα εύκολο 21-11.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΓΚΑΛΕΡΙ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΤΟΥ BEACHVOLLEYNEWS.GR ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ


MASTERS 2012 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΝΔΡΩΝ

Σα να μην πέρασε μια μέρα (ΦΩΤΟ)
Θεσσαλονίκη - Αριστοτέλους, αποστολή: Αντώνης Αραβαντινός 
Μπιλλήρης / Ξενάκης έκαναν το δύο στα δύο, καθώς πήραν την πρώτη θέση στο Γκραν Σλαμ της Θεσσαλονίκης, επικρατώντας με 2-0 των Ζουπάνη / Κοτσιλιάνου, όπως είχε γίνει και στην Αίγινα πριν από μία εβδομάδα. 
 
Οι νικητές δεν είχαν εύκολο έργο, ωστόσο στο πρώτο σετ κατάφεραν να πάρουν μια διαφορά δύο πόντων 12-10 και παρά το γεγονός ότι οι Ζουπάνης / Κοτσιλιάνος, ισοφάρισαν σε 15-15, κατάφεραν να πάρουν το σετ με 21-17

Στο δεύτερο, η κατάσταση ήταν διαφορετική καθώς οι Ζουπάνης / Κοτσιλιάνος είχαν πάρει μια διαφορά τριών πόντων με 17-14, που όμως έκανε... φτερά μετά από ένα σερί 4-0 από Ξενάκη και Μπιλλήρη, οι οποίοι έχασαν δύο ματς μπολ στο 20-18 και πήγαν το σετ στη ρωσική ρουλέτα. Τελικά όμως δύο λάθη από τους ηττημένους στο 24-24, έδωσαν δεύτερη νίκη στους Ξενάκη και Μπιλλήρη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΓΚΑΛΕΡΙ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΤΟΥ BEACHVOLLEYNEWS.GR ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ