Σελίδες


Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

BUSULONTAS BEACH VOLLEY...

Με ''μεγάλες'' συμμετοχές συνεχίζεται και αυτό το Σαββατοκύριακο η σειρά των τουρνουά Beach Volley που διεξάγονται στο beach bar Busulas.
ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ Ρ., ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡ., ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ Γ., ΚΙΤΣΙΟΣ Κ., ΔΑΛΑΚΟΥΡΑΣ Κ., ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ Δ., ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Α., ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Θ., ΚΡΕΟΥΖΗΣ ΗΛ., μερικά από τα ονόματα που παίζουν στο πιο in τουρνουά Beach Volley της Αλεξ/πολης.
(Το τουρνουά παίζεται με ομάδες 4 ατόμων, κάτι που γίνεται μόνο στην Αλεξανδρούπολη και στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών).
Το τουρνουά παρακολούθησαν μεγάλα ονόματα της προπονητικής όπως: ο  Μαρίνος Ουζουνίδης (προπονητης της Skonda Ξάνθης), μάλλον γιατί άκουσε ότι ο Πίου παίζει σ'αυτήν την παραλία..., καθώς και προπονητές Βόλεϊ για να παρακολουθήσουν την κατάσταση των αθλητών για την νέα σεζόν (κύριοι ο Τάσος Πετρόπουλος λείπει και δεν θα παίξει σ'αυτό το τουρνουά!!).
Χθες Σάββατο μετά τις μάχες της πρώτης μέρας του τουρνουά ακολούθησε beach party όπου όλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους. (Τώρα πως θα παίξουν σήμερα είναι άλλο θέμα...)
Στα παραλειπόμενα είναι η απόρριψη της συμμετοχής της ομάδας του Πέτρου Αρχοντίδη και του Μάκη Δημητριάδη (η επίσημη δικαιολογία του διοργανωτή Ηλία: η ομάδα είναι πολύ επικίνδυνη για να κερδίσει ''εύκολα'' το τουρνουά...) 
Διαμαρτυρόμαστε, αφήστε τους παπούδες να παίξουν και αυτοί έχουν ψυχή!! 
Για μην ξεχνιόμαστε, οι νικήτριες ομάδες του προηγούμενου τουρνουά (το αυθεντικό Busulontas Beach Volley  ονομασία με την υπογραφή του Τάσου Πετρόπουλου)



Το κουίζ συνεχίζεται: 
ποιός είναι ο Πίου στην παραλία Busulas;
(Οι νικητές κερδίζουν δωρέαν συνδρομή ενός έτους!)