Σελίδες


Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

«Nα δοκιμάσουν την τύχη τους στο εξωτερικό»


Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΟ VOLLEYNEWS.GR

«Nα δοκιμάσουν την τύχη τους στο εξωτερικό» (VIDEO)
Του: Αντώνη ΑραβαντινούΜετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με την Μποβέ, ο Αχιλλές Παπαδημητρίου μιλάει στην webcamera του volleynews.gr για την εξέλιξη αυτή, τις διαφορές Ελληνικού και Γαλλικού πρωταθλήματος και προτρέπει του έλληνες αθλητές να αγωνιστούν εκτός συνόρων...
«Πριν λίγες μέρες υπέγραψα νέο συμβόλαιο με την Μποβέ για ακόμα δύο χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό γιατί μου αρέσει η οργάνωση των ομάδων στη Γαλλία.

Το γαλλικό πρωτάθλημα διαφέρει από το Ελληνικό σε φερεγγυότητα και αξιοπιστία όσο αναφορά το κομμάτι των αθλητών, δηλαδή κανένας παίκτης δεν πρόκειται να χάσει χρήματα από την ομάδα του. Οι ομάδες είναι πολύ οργανωμένες, υπάρχει υγιείς κόσμος στα γήπεδα.

Λογικό είναι οι έλληνες παίκτες να φεύγουν στο εξωτερικό γιατί δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα μέλλον στο ελληνικό βόλεϊ. Βοηθάει πολύ η εμπειρία του εξωτερικού στο να γίνεις καλύτερος αθλητής και άνθρωπος. Πιστεύω πως αξίζουν και ο Γιώργος Πετρέας και ο Κώστας Προύσαλης να αγωνιστούν στο γαλλικό πρωτάθλημα. Υπάρχουν και άλλα παιδιά που μπορούν να τα καταφέρουν εκτός συνόρων και τους συνιστώ και συμβουλεύω να το κάνουν».

πηγη www.volleynews.gr