Σελίδες


Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα μπορούσε να πάρει πρωτάθλημα στο Βόλεϊ...



ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ-ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Δεν υπάρχει μόνο στο ποδόσφαιρο , αλλά και στο βόλει το γνωστό φαινόμενο ένας προπονητής να προτείνει παίκτες του μάνατζερ του.
Γι αυτό ας ψάξουν όλοι οι παράγοντες και δεύτερη φορά τις προτάσεις των προπονητών τους.
Ο Κώστας Χριστοφιδέλης θέλει να επιστρέψει  στον Ολυμπιακό και όταν του ζήτησαν εξηγήσεις για διάφορες δηλώσεις που έκανε όσο έπαιζε στον Παναθηναικό, τα φόρτωσε όπως ήταν αναμενόμενο στους δημοσιογράφους.
Στην Αλεξανδρούπολη έχουν μια ομάδα και δεν μπορούν να τα βρούν οι παράγοντες, οι προπονητές και οι παίκτες. Κρίμα για τον Εθνικό γιατί αν υπήρχε ένας ηγέτης να τους ενώσει θα μπορούσε η ομάδα με τη βοήθεια της πόλης να πάρει και το πρωτάθλημα.
Τσιαρτσιάνη και Αρβανίτη ήρθαν στην Αθήνα με το ασημένιο ευρωπαϊκό μετάλλιο , αλλά στο αεροδρόμιο δεν υπήρχε ούτε ένας εκπρόσωπος της ΕΟΠΕ, αφού δεν τους ενδιαφέρει το μπιτς βόλει.
Ο Αχιλλέας Μαυρομάτης δεν πήρε καν τηλέφωνο να τις συγχαρεί και απλά το έπραξε από το siteτης ΕΟΠΕ. Πάλι καλά που το έμαθαν δηλαδή στην Ομοσπονδία, ενώ εξαφανισμένος είναι ο Γιάννης Στουραίτης. Και γιατί να ασχοληθούν με το μπιτς βόλειθ, αφού δεν έχει ψήφους;
Την ανάμειξη του με την πολιτική σκέφτεται σοβαρά ο Τζιαμπάολο Μοντάλι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων  συμπεριλήφθηκε στην λίστα του κινήματος «Πέντε Αστέρια» για την περιφέρεια της Πάρμα, της πατρίδας του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.

πηγη www.volleynews.gr