Σελίδες


Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Βίκυ και Μαρία στο Λονδίνο


 Βίκυ και Μαρία στο Λονδίνο

Η αγωνία είχε φτάσει στο ζενίθ για Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη, καθώς περίμεναν το αποτέλεσμα των Μούχα / Γιέλεν από το Βέλγιο στο παγκόσμιο σιρκουί της Ρώμης ώστε να σφραγίσουν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Οι Βελγίδες ηττήθηκαν με 2-0 (21-16, 22-20) από τις Αμερικανίδες Κέισι / Ρος (νο 4) και έτσι το Ελληνικό δίδυμο πήρε την πολυπόθητη πρόκριση και ετοιμάζει βαλίτσες για Λονδίνο...
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Βίκυ και η Μαρία ξέσπασαν σε λυγμούς χαράς, καθώς η αγωνία τους δεν είχε προηγούμενο. Η πρόκριση στο Λονδίνο τις έκανε ευτυχισμένες και περιμένουν με αγωνία τους αγώνες.

Η σημερινή ημέρα εξελίχθηκε σε θρίλερ για την 16η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, αφού οι Βίκυ / Μαρία γνώρισαν την ήττα με 2-0 (21-14, 21-17) από τις Τσέχες Κολόκοβα / Σλουκόβα (Νο 8) και κατετάγησαν 17ες στο Γκραν Σλαμ της Ρώμης. Αντίθετα οι Μούχα / Γιέλεν νίκησαν με 2-0 (21-14, 21-18) τις Λιλιάνα / Μπακερίθο (Ισπανία, Νο 23) και πέρασαν στην 9αδα.

Είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο δίδυμο δίνει το παρών σε Ολυμπιάδα, ενώ ξεχωριστά η Βίκυ έχει δύο συμμετοχές και η Μαρία μία.

ΠΗΓΗ www.volleynews.gr