Σελίδες


Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Πρόσκληση σε τουρνουά βόλεϊ Παγκορασίδων



     Η Ευρωκατασκήνωση Θάσου σε συνεργασία με την ομάδα βόλεϊ Σ.Φ.Β. Ερμής Δράμας (η ομάδα του Ερμή συμμετέχει στην Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών) διοργανώνουν 10ήμερο «Volley Camp» παγκορασίδων το διάστημα 16-26 Αυγούστου 2012. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό γήπεδο της Θάσου (πλησίον της Ευρωκατασκήνωσης) υπό την αιγίδα της 1ης Περιφέρειας Πετοσφαίρισης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Συνδυάζοντας διακοπές, παιχνίδι, ξενοιασιά και ταυτόχρονα παίζοντας βόλεϊ μεταξύ των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή σε αυτό το τουρνουά.
     Στο τουρνουά έχει προσκληθεί αθλίατρος, ο οποίος θα μιλήσει στα παιδιά και στους προπονητές για θέματα που αφορούν την ενασχόλησή τους με το άθλημα που αγαπούν και τις ενδεχόμενες επιβαρύνσεις που δέχεται το σώμα σε αυτή την ηλικία και πώς να τις αντιμετωπίζουν. Επίσης θα παραστεί ο φυσικοθεραπευτής κος Αγγελίδης Διαμαντής για ανάλογα θέματα. Στο τουρνουά θα παραβρίσκεται ακόμη ο καρδιολόγος κος Ζαγορίδης ο οποίος θα κάνει λεπτομερή ενημέρωση προπονητών, παιδιών και γονέων για την λειτουργία της καρδιάς και κυρίως για την πρόληψη πιθανών προβλημάτων σε σχέση με την προπονητική και τους αγώνες.
    Τους αγώνες θα παρακολουθήσουν και ο Περιφερειακός Προπονητής Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κος Κυριαζίδης Χρήστος, επίσης έχουν προσκληθεί και θα παραβρεθούν μέλη του Δ.Σ. της Ενώσεως. Επίσης μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. θα τιμήσουν με την παρουσία τους και θα παρακολουθήσουν παιχνίδια του τουρνουά και προπονητές των Εθνικών Ομάδων. Ακόμη θα πραγματοποιηθεί διάλογος μεταξύ των παιδιών, προπονητών και προπονητών της Εθνικής.

 Για περισσότερες πληροφορίες συμμετοχής και εγγραφής στα παρακάτω τηλέφωνα: 2310 427300 & 6977558146 κα Μαριλένα

Τηλέφωνα επικοινωνίας με τους παράγοντες του Ερμή: 2521101349 & 6932772077 &  25210 23307    

πηγή:  http://www.espethr-anm.gr