Σελίδες


Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Επιστολή του Σάκη Δελχανίδη για την Γ.Σ. του Μ.Γ.Σ. Εθνικού Αλεξανδρούπολης


O Σάκης Δελχανίδης με επιστολή του στον Τύπο καταγγέλει παρατυπίες στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και κάνει κάλεσμα σε όλους τους παράγοντες να σώσουν το τμήμα του βόλεϊ.
Η επιστολή Δελχανίδη:...
Προς τους φιλους του Εθνικου για να γνωριζουν τα οσα ευτραπελα διαδραματιστηκαν στην ΓΣ του συλλογου.
Με την εναρξη της ΓΣ της 23.5.12,θεσμικου οργανου του συλλογου,ο προεδρος του απαιτησε την εξοδο απο τον χωρο οσων δεν ηταν μελη απειλωντας οτι σε διαφορετικη περιπτωση θα καλεσει την αστυνομια.Με την παρεμβαση αθλητων και παλαιων παραγοντων απεσυρε την απειλη.
Καταστρατηγωντας καθε εννοια νομιμοτητας,ο προεδρος ορισε μονος του ενεργο μελος του ΔΣ Εθνικος ως προεδρο της ΓΣ το οποιο οπως ο ιδιος ομολογησε ειχε προτεινε κατα την συνεδριαση της 22.5.12.
Μετα απο συζητηση που ακολουθησε με περιεχομενο αναξιο σχολιασμου και φρουδες εικασιες η ΓΣ αναβληθηκε για τις 24.5.12 με θεμα την εγκριση του ηδη προαποφασισμενου απο τις 22.5.12 σχηματος του νεου ΔΣ του ΤΑΑ.Παροντες κατα τη νεα συνεδριαση ηταν η πλειονοτητα των μελων του ΔΣ Εθνικος και η οποια ενεκρινε την ηδη ειλημμενη αποφαση.
Οσον αφορα στο προβλημα της συνεργασιας ΤΑΑ-ΔΣ χαιρομαι που αναγνωριζετε οτι οντως υπηρχε και αισθανομαι ικανοποιηση που υπο αυτες τις συνθηκες με την βοηθεια φιλων,αθλητων και παραγοντων της κοινωνιας της Αλεξ/πολης κατορθωσαμε οχι απλα να μεινουμε στην Α1 κατηγορια αλλα να διεκδικησουμε και την εξοδο μας στην Ευρωπη.Τις ευχαριστιες για αυτο παρακαλω να τις εκφρασετε στο παραιτημενο ΔΣ του ΤΑΑ και οχι απερχομενο(μεθοδευσεις παραιτησεων των μελων Τζημα-Μπαρα-Δουκα της 08.05.12)
Ο Εθνικος δεν χρειαζεται ανακαινισεις τοιχων και αλλαγες κλειδαριων στα γραφεια του....Χρειαζεται ανθρωπους που θα συνεχισουν να αγωνιζονται για την διατηρηση των ιδεων και οραματων του συλλογου οπως εκαναν και πολλοι αλλοι στην μακροχρονη ιστορια του Εθνικου μας.
Ως ενας εργατης της ιδεας του Εθνικου επι 45 συναπτα ετη σε αγωνιστικο και διοικητικο επιπεδο διπλα σε προεδρους οπως κκ Παρασκευοπουλο, Γιαννουτσο, Δουλαμη, Παπανδρονου, Παπαδοπουλο και ας με συγχωρεσουν οσοι λησμονησα, λυπαμαι ειλικρινα για την σημερινη κατασταση της ομαδας μας.
Αυτα προς το παρων για τα δρωμενα στο συλλογο.Καλω το νεο ΔΣ του ΤΑΑ η μελος αυτου σε ανοιχτη συζητηση στα ΜΜΕ για τα μεχρι τωρα πεπραγμενα στο χωρο του ΤΑΑ.

ΣΑΚΗΣ ΔΕΛΧΑΝΙΔΗΣ

πηγη www.volleynews.gr