Σελίδες


Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Εκλογές και διακανονισμοί χρεών στις αποφάσεις του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ



Κατηγορία VOLLEYBALLSlideshowVOLLEYLEAGUEΕΣΑΠ

82H ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ ΕΣΑΠ

Εκλογές και διακανονισμοί χρεών
Εκλογές προκηρύχθηκαν στην ΕΣΑΠ για τις 25 Ιουνίου καθώς έληξε η θητεία της παρούσας διοίκησης, ενώ συγκροτήθηκε επιτροπή με επικεφαλής τον Θανάση Μπελιγράτη η οποία μέχρι τις 25 Ιουνίου θα έρθει σε επαφή με κάθε ΤΑΑ, το οποίο..
επιθυμεί τη συνδρομή της ΕΣΑΠ στο διακανονισμό των οφειλών του. Αυτά αποφασίστηκε στην 82η συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ που έγινε πριν από λίγο στην ΕΣΑΠ και αποφασίστηκε:..

1.Σε συνέχεια και της πρόσφατης συνάντησης ΕΟΠΕ, ΕΣΑΠ, ΠΑΣΑΠ συζητήθηκε το θέμα του διακανονισμού των παλιών οφειλών των ΤΑΑ.

2.Για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης σε σχέση με την τωρινή οικονομική κατάσταση αποφασίστηκε ομόφωνα η συγκρότηση επιτροπής η οποία μέχρι τις 25 Ιουνίου θα έρθει σε επαφή με κάθε ΤΑΑ, το οποίο επιθυμεί τη συνδρομή της ΕΣΑΠ στο διακανονισμό των οφειλών του.

Η Επιτροπή θα υποβάλλει το πόρισμα της προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΑΠ.
Στην Επιτροπή μετέχουν οι κ.κ. Μπελιγράτης, Δεληγιαννάκης, Ρωμανός και ο νομικός σύμβουλός της ΕΣΑΠ κ. Ηλιάδης.

4.Συζητήθηκε το προσχέδιο του κανονισμού προ - αδειοδότησης των σωματείων για τη συμμετοχή τους στη Volleyleague και αποφασίστηκε να ψηφιστεί στο επόμενο ΔΣ.

5.Ορίστηκε η τακτική Γενική Συνέλευση για τη Δευτέρα 25 Ιουνίου στην Αθήνα, όπου θα διεξαχθούν και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διο8ικητικού Συμβουλίου, όπως και τροποποιήσεις του Καταστατικού της ΕΣΑΠ.

6.Αποφασίστηκε η διεξαγωγή του 2ου Volleyleague Camp 2012, μετά την εξαιρετικά πετυχημένη πιλοτική εφαρμογή του το 2011. Το 2ο Volleyleague Camp θα πραγματοποιηθεί στο πρώτο 15νθήμερο του Ιουλίου στην Αθήνα (λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες) και βασικός του στόχος είναι δοθεί η δυνατότητα σε νεαρούς αθλητές (18 έως 23 ετών) να βελτιωθούν αγωνιστικά, αλλά όχι μόνο καθώς στο πρόγραμμα υπάρχουν ποικίλες δραστηριότητες (κανονισμοί, ιστορία του βόλεϊ, τεχνικές αναλύσεις, επαγγελματικές επιλογές).

7.Αποφασίστηκε παράλληλα με το 2ο Volleyleague Camp (το πρώτο 15νθήμερο Ιουλίου) να διεξαχθούν και τα Volleyball Trials 2012. Πρόκειται για μια ακόμη προσπάθεια της ΕΣΑΠ στην προοπτική αναζήτησης νέων Ελλήνων και Αλλοδαπών αθλητών, οι οποίοι θα μπορούσαν να ενταχθούν στο δυναμικό των ομάδων Ένωσης.

Στα Volleyball Trials 2012 οι συμμετέχοντες αθλητές βόλεϊ θα λάβουν μέρος σε προπονητικούς αγώνες, με σκοπό να δοκιμαστούν και να δοθεί η ευκαιρία σε προπονητές των ομάδων να αναζητήσουν νέους αθλητές για τα ρόστερ των ομάδων τους.

ΠΗΓΗ www.volleynews.gr