Σελίδες


Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Οι 7 πρωτοβουλίες Ταρνατόρου


ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΑΡΝΑΤΟΡΟΣ: μετα την επανεκλογη του ως προεδροσ τησ ε.σ.α.π.

Οι 7 πρωτοβουλίες Ταρνατόρου
Η ανανέωση της χορηγίας με τον ΟΠΑΠ, η συνάντηση με τους παίκτες, η καταγραφή των χρεών των ΤΑΑ και το πλάνο ανάπτυξης του επαγγελματικού βόλεϊ είναι οι μεγάλοι στόχοι του προέδρου της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρου. Μετά την επανεκλογή του στην ηγεσία της ΕΣΑΠ έδωσε στη δημοσιότητα επτά άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί η δεύτερη του θητεία....
«Θέλω να ευχαριστήσω τα σωματεία μέλη της ΕΣΑΠ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, με την εκ νέου ανάδειξη μου στη θέση του προέδρου της Ένωσης. Επίσης θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στις διοικητικές υπηρεσίες της ΕΣΑΠ και στους συνεργάτες της Ένωσης για την κοινή προσπάθεια που καταβάλαμε την τελευταία διετία και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε σε ακόμη πιο έντονους ρυθμούς από δω και πέρα», ήταν τα λόγια του κ. Ταρνατόρου αμέσως μετά την επανεκλογή του ενώ στην αρχική του τοποθέτηση στο Διοικητικό Συμβούλιο, έθεσε τους άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί η ΕΣΑΠ λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Έχουμε μια δύσκολη χρονιά μπροστά μας και θα πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι παραμερίζοντας τα σωματειακά μας συμφέροντα, με σκοπό ένα αξιόπιστο και φερέγγυο πρωτάθλημα. Κινούμενοι προς αυτή την κατεύθυνση οι προτεραιότητες μας θα είναι:

-Αλλαγές στην δομή της ΕΣΑΠ με τη δημιουργία Επιτροπών που θα απαρτίζονται από μέλη του ΔΣ, αλλά και ανθρώπους από την ευρύτερη οικογένεια του ελληνικού βόλεϊ.

-Άμεσες επαφές με την Πολιτεία για την επίλυση του θέματος του ΑΦΜ των ΤΑΑ και της οφειλόμενης επιχορήγησης της περιόδου 2010-2011.

-Επαφές με την ΕΟΠΕ, με βασικό θέμα συζήτησης την θέσπιση ειδικού πειθαρχικού Δικαίου που θα αφορά τις ποινές των ΤΑΑ σε περίπτωση μη προσκόμισης των απαραιτήτων εγγράφων για την παροχή πιστοποιητικού, όπως προβλέπεται από τον πρόσφατο αθλητικό νόμο.

-Ανανέωση της χορηγίας της ΟΠΑΠ ΑΕ, αλλά και των υπολοίπων χορηγιών.

-Άμεσες συζητήσεις με τον ΠΑΣΑΠ με σκοπό τη ρύθμιση των οφειλών των ΤΑΑ προς τους αθλητές.

-Έγκριση του τελικού σχεδίου προ-αδειοδότησης εν όψει της νέας χρονιάς.

-Κατάθεση σχεδίου στην ΕΟΠΕ το οποίο θα αφορά πρόγραμμα ανάπτυξης για το ανδρικό βόλεϊ.

πηγη www.volleynews.gr