Σελίδες


Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Δηλώσεις του Δημήτρη Τζούριτς από την Αλεξανδρούπολη


Από την Αλεξανδρούπολη που βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Εβρίτης Δημήτρης Τζούριτς μίλησε για το μέλλον του.

«Ολα είναι πιθανά»

Toυ: Κώστα Ασημακόπουλου
Τους τελευταίους δύο μήνες η ζωή του Δημήτρη Τζούριτς έχει... αλλάξει. Ολη μέρα σκέφτεται διάφορα μεταγραφικά σενάρια για το μέλλον του, καθώς η παραμονή του στην πρωταθλήτρια Κόσμου Τρεντίνο δεν είναι σίγουρη λόγω...
καραμπόλας των ξένων στον ιταλικό σύλλογο. Ο Κουβανός διαγώνιος που έχει και την ιταλική υπηκοότητα Οσμάνι Χουαντορένα τον Μάρτιο φέρεται να υπέγραψε συμβόλαιο στη ρωσική Ζενίτ Καζάν. Εάν φύγει η Τρεντίνο θα πρέπει να βρει Ιταλό διαγώνιο, διαφορετικά θα πρέπει να πάρει ξένο και να θυσιάσει τη θέση του Τζούριτς που αγωνίζεται κεντρικός και στη θέση του θα πάρει έναν Ιταλό. Αρχικά η Τρεντίνο ήταν κοντά στον διαγώνιο Ζάιτσεφ που έχει ιταλική υπηκοότητα, αλλά η μεταγραφή χάλασε και ο Τζούριτς βρέθηκε πάλι «μετέωρος».

Στη συνέχεια ο Χουαντορένα αποφάσισε να μείνει στην Τρεντίνο, αλλά η Ζενίτ Καζάν προσέφυγε στην παγκόσμια ομοσπονδία και ζητάει την τιμωρία του, οπότε αν τιμωρηθεί πάλι η Τρεντίνο θα πρέπει να βρει ξένο διαγώνιο. Τις τελευταίες ημέρες λέγεται πως η Τρεντίνο έχει κλείσει τον Αμερικανό Μάθιου Αντερσον είτε στην περίπτωση που φύγει ο Χουαντορένα ή στην περίπτωση που τιμωρηθεί για υπογραφή διπλού συμβολαίου.

Σε κάθε περίπτωση ο Τζούριτς πολύ σύντομα θα πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση που όπως είπε στο «Goal» δεν είναι άλλη από το να δοθεί δανεικός σε άλλη ιταλική ομάδα ή να δοθεί δανεικός σε ομάδα της Πολωνίας και το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να γυρίσει άμεσα στην Ελλάδα.

«Εδώ και δύο μήνες κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα. Δεν γνωρίζω τι θα γίνει, αλλά είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα γίνει το καλύτερο για την Τρεντίνο και για μένα. Εκτιμώ πως ο Χουαντορένα θα μείνει στην Τρεντίνο. Αν φύγει εγώ θα πρέπει να παίξω δανεικός σε άλλη ομάδα της Ιταλίας. Θα πήγαινα και στο πολωνικό πρωτάθλημα. Συζητήθηκε και η περίπτωση να παίξω εγώ διαγώνιος στην Τρεντίνο. Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε... Ολα είναι πιθανά. Στην Ελλάδα δεν ήρθε η ώρα να γυρίσω για να παίξω.

Είμαι μόλις 23 ετών και έχω πολλή ενέργεια και μεγάλες φιλοδοξίες» είπε από την Αλεξανδρούπολη όπου βρίσκεται ο Τζούριτς, ενώ παράλληλα προσπαθεί να τακτοποιήσει και το πρόβλημα με τη βίζα του πατέρα του που προσπαθεί από τη Σερβία να γυρίσει στην Ελλάδα και δεν μπορεί αφού παρά τις υποσχέσεις που του είχαν δοθεί από τους υπεύθυνους του ελληνικού βόλεϊ το πρόβλημα δεν λύθηκε.

Πηγή: sentragoal.gr - Goal News