Σελίδες


Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Για την Γαλλία οδεύει ο ''δικός'' μας Ανδρέας Ανδρεάδης

    «Παριζιάνος» ένας εκ των «Σμα» - Ανδρεάδη;











    Γράφει ο Ηλίας Παπαϊωάννου

    Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα η γαλλική Μποβέ του Αχιλλέα Παπαδημητρίου κινείται για την απόκτηση ενός εκ των δύο διεθνών κεντρικών.
    Μετά τη γαλλική Ναρμπόν, όπου θα αγωνίζονται φέτος οι δυο διεθνείς μας Κώστας Προύσαλης και Γιώργος Πετρέας, σε ελληνικό δίδυμο δείχνει να στρέφεται και η Μποβέ, που θέλει ο διεθνής λίμπερο Αχιλλέας Παπαδημητρίου να έχει παρέα στο γαλλικό πρωτάθλημα το Νίκο Σμαραγδή ή τον Ανδρέα Ανδρεάδη.
    «Είναι φοβερός σέρβερ και εξίσου καλός σε μπλοκ και επίθεση. Παράλληλα όμως έχει και εξαιρετική μενταλιτέ, όπως και ο Αχιλλέας (Παπαδημητρίου) σχολίασε πρόσφατα στο γαλλικό Τύπο ο πρόεδρος της Μποβέ, Ζοέλ Τιμπό για τον Έλληνα κεντρικό που ενδιαφέρεται να αποκτήσει, κάτι που επιβεβαιώνει εν μέρει στο greekvolley.com ο Αχιλλέα Παπαδημητρίου: "Είναι αλήθεια πως πρόσφατα είχα ερωτηθεί  από τη διοίκηση της Μποβέ για τις περιπτώσεις του Νίκου Σμαραγδή και του  Ανδρέα Ανδρεάδη.".

    Λίγα λοιπόν 24ωρα έπειτα από την επίσημη ανακοινωση της συμμετοχής της ομάδας των προαστείων του Παρισιού στα σαλόνια του γαλλικού βόλεϊ, ο ισχυρός άνδρας της γαλλικής ομάδας, φέρεται διατεθειμένος να μην αφήσει ανεκμετάλλευτο το «δώρο» της αποχώρησης της Πουατιέ, που οδήγησε στην παραμονή της ομάδας του, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να δώσει την ευκαιρία στο τεχνικό, Σεντρίκ Ντιμπουά να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα.  

    Στο στόχαστρο λοιπόν των Γάλλων εκτός του διεθνή Έλληνα κεντρικού, βρίσκεται ο διεθνής πασαδόρος της Πουατιέ, Ζαν Φιλίπ Σολ, ενώ θέλουν σύντομα να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με το διεθνή Λετονό κεντρικό, Χότουλεβς.

    πηγη www.greekvolley.com