Σελίδες


Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Διοργανώσεις beach volley αναπτυξιακού χαρακτήρα (Juniors) 2012



Προς:Σωματεία Α’ Διοικητικής Περιφέρειας ΕΟΠΕ
Κοιν:Τοπική Αυτοδιοίκηση, Ιδιώτες, Εταιρείες(Δια των Σωματείων)
Σας γνωρίζουμε ότι και φέτος, προβλέπεται η διοργάνωση περιφερειακών τουρνουά κατηγορίας Juniors Regional για αγόρια και κορίτσια με υποκατηγορίες για ηλικίες κάτω των 20 (Κ20) και κάτω των 17 (Κ17) ετών, που διεξάγονται σε όλη τη χώρα, σε συνεργασία με τις Τοπικές Ενώσεις.
Από τα τουρνουά αυτά θα αναδειχθούν οι ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την περιφέρεια στους Τελικούς των Πρωταθλημάτων Beach Volley Εφήβων-Νεανίδων (Κ20) και Παίδων-Κορασίδων (Κ17).
Παρακαλούμε, το συντομότερο δυνατόν (το αργότερο μέχρι 28/6/2012), να μας γνωρίσετε, αν υπάρχει εκδήλωση ενδιαφέροντος από το Σωματείο σας, μόνο ή σε συνδυασμό με άλλο Φορέα (Τοπική Αυτοδιοίκηση, Ιδιώτης, Εταιρεία κλπ), για τη διοργάνωση τουρνουά BeachVolleyJuniors Regional, σε συνεργασία με την Ένωσή μας.
Για την καλύτερη ενημέρωση, σας επισυνάπτουμε την φόρμα έγκρισηςέντυπο περιγραφήςγια τις απαιτήσεις διοργάνωσης καθώς και τους αναλυτικούς όρους συνδιοργάνωσης.
Για για κάθε επιπλέον πληροφορία και συνεννόηση, μπορείτε να απευθύνεστε στον Υπεύθυνο Ανάπτυξης Beach-Volley της Ένωσής μας κύριο Ειρήναρχο Κεμανετζή ( 6977444463).

πηγη espethr-anmak.blogspot.gr