Σελίδες


Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ ''Ο ΦΑΡΟΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ''

















ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
  Η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης ευχαριστεί τους  μαθητές των δημοτικών σχολείων που πήραν μέρος στο 1ο τουρνουά Μίνι Βόλεϊ ( με την ονομασία  ‘’Ο Φάρος του Βόλεϊ), που με την αγωνιστικότητα και  την  ευγενή τους άμυλα  κατόρθωσαν να λαμπρύνουν τη διοργάνωση.

  Ευχαριστεί τον Δήμο Αλεξ/πολης( Α.ΠΟ.Κ.Δ.Α.),  την Τροχαία Αλεξανδρούπολης και την Ενωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης-Ανατ.Μακεδονίας, που με την πολύτιμη συνδρομή τους βοήθησαν στη διοργάνωση αυτής της όμορφης εκδήλωσης του Βόλεϊ.

  Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τους μαθητές και συνοδούς των σχολείων  του Σουφλίου Αλεξούδη Απόστολο, Τάσιου Γεώργιο , Μούχλια Νίκο  καθώς και τους φίλους του Βόλεϊ από την Αλεξανδρούπολη:   Στρατάκη Δημήτρη , Ζώη Χρήστο , Τσορμπατζίδου  Ευαγγελία,   Κεπεσίδου Μάγδα, Χρηστουηλία Χρήστο, Μπίκο Κωνσταντίνο και  Δαλακούρα Κωνσταντίνο για την εξαιρετική βοήθειά τους στην διεξαγωγή των αγώνων.

  Ευχόμαστε η εκδήλωση αυτή να γίνει ετήσιος θεσμός  και του χρόνου  να έχουμε ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή  σχολείων , αθλητικών συλλόγων  και φορέων .



TO VIDEO ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 
ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Σ.ΠΕ.ΘΡ-ΑΝ.ΜΑΚ.