Σελίδες


Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Aς αποφασίσει ο Λεώνης αν είναι με την Εθνική ή με την ΕΟΠΕ


Aς αποφασίσει ο Λεώνης...

Η επιστροφή ενός μόνο βασικού παίκτη, του Δημήτρη Τζούριτς, έφερε νέα πνοή στην Εθνική και υπάρχει ελπίς για πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αν βέβαια
 η ΕΟΠΕ ασχοληθεί σοβαρά και επικεντρωθεί στις προσπάθειες  των διεθνών και όχι στις εκλογές που γίνονται την ίδια περίοδο.

Η αποσύνθεση της Εθνικής ήταν απόρροια των περσινών κάκιστων χειρισμών  της Ομοσπονδίας,  που δεν έδωσε ευρώ στους διεθνείς, ενώ πλήρωνε  ρουσφετολογικά καμπ στο Πήλιο και τις μετακινήσεις των μελών του στην Αθήνα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, τους τιμώρησε, κάτι που φανέρωσε ξεκάθαρα ότι τα μέλη της Ομοσπονδίας δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα και το μόνο που τα χαρακτηρίζει είναι ο δογματισμός , οι απαγορεύσεις και οι τιμωρίες, γραμμή που περνούν διοικητικά, αλλά και εξωδιοικητικά στελέχη του.

Μετά από αυτή τη συμπεριφορά, οι παίκτες επέλεξαν να υπηρετήσουν τη θητεία τους, να κάνουν την αποθεραπεία τους , να αγωνισθούν στο εξωτερικό και οτιδήποτε άλλο, εκτός του προσκλητηρίου της Εθνικής. Και καλά έκαναν.

Ας καταλάβει η ΕΟΠΕ ότι παίρνει τα λεφτά του ελληνικού λαού για την ανάπτυξη και για να φτιάχνει ισχυρές Εθνικές , που θα  κερδίζουν και θα χαίρονται οι Έλληνες, αυτοί που πληρώνουν.

Δεν παίρνει τα λεφτά, αυτά τα λίγα,  για να μείνουν στις καρέκλες τους τα μέλη  του ΔΣ.

Επέστρεψε ο Τζούριτς στην Εθνική και ως Ελ Σιντ ο Ασπιώτης και αυξήθηκε η δυναμική της. Όλα θα είναι διαφορετικά αν ενταχθούν και οι Φράγκος, Φιλίποφ, Στεφάνου, Προύσαλης, Χριστοφιδέλης. Για να συμβεί αυτό,  πρέπει να πιέσει , να απαιτήσει, να πολεμήσει και ο Λεώνης, που δεν είναι ομοσπονδιακός για  κάνει  δημόσιες σχέσεις, αλλά για  να υπερασπισθεί την ομάδα του, συγκρουόμενος με τους … προϊστάμενους του.

Ας υπερασπισθεί και το  όνομα του, γιατί η ιστορία έγραψε ότι έχασε από το Ισραηλ, τη Δανία και την … Ανδόρα. Αν αυτό δεν τον ενοχλεί, δεν έχει φιλοδοξίες και απλά δεν κάνει για Ομοσπονδιακός…

Κι ας αποφασίσει αν είναι με την Εθνική ή με την ΕΟΠΕ.

ΠΗΓΗ www.volleynews.gr