Σελίδες


Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Λιμάνι στην ... Ορεστιάδα


ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ-ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Λιμάνι στην ... Ορεστιάδα
Πήγε λοιπόν ο Αχιλλέας Μαυρομάτης στην Ορεστιάδα και ως νέος ... Γκόρτζος έταξε ...λιμάνι στην πόλη κι όταν είδε τις αντιδράσεις των κατοίκων,  υποσχέθηκε ότι θα φέρει και θάλασσα, αφού ο Έβρος δεν είναι πλωτός ποταμός, ακόμη κι  όταν πλημμυρίζει.
Δεν είναι υπερβολή, αφού η εξαγγελία της μεταφοράς της έδρας της Βαλκανικής  Ένωσης στην Ορεστιάδα, μόνο έτσι μπορεί να εκληφθεί . Η πλούσια Κωνσταντινούπολη είναι μόνιμη έδρα και η φτωχή Ελλάδα δεν μπορεί να έχει την απαίτηση της μεταφοράς της, παρά την καλή πρόθεση του Δημάρχου Ορεστιάδας και του Αθηνόδωρου Χατζηπαναγιώτου για τη στέγαση της.
Πήγε στην Ορεστιάδα και ο Κωστής Ψαρουδάκης και σε προεκλογική συγκέντρωση ανέλυσε τα οικονομικά της ΕΟΠΕ, εξαπέλυσε μύδρους κατά του προηγούμενου καθεστώτος στο μπιτς βόλει, και αποκάλυψε συνωμοτικά κάποια χρηματικά ποσά που δόθηκαν σε εργαζόμενους στις διοργανώσεις.
Επανέλαβε τα ίδια που έλεγε  από την πρώτη μέρα που ανέλαβε η νέα διοίκηση, αφού δεν υπάρχει κάτι καινούργιο, ενώ σε πηγαδάκι ακούστηκε και το “εμείς φέραμε τόσο ψηλά το μπιτς βόλει”, κάτι που δεν θα βρίσκει σίγουρα σύμφωνο τον Θανάση Μπελιγράτη.
Βέβαια στην Ορεστιάδα ουδείς ασχολήθηκε με τις απανωτές ήττες της Εθνικής γυναικών που επί τέσσερα  χρόνια και χωρίς   απουσίες,  όπως η ανδρών, χάνει συνεχώς και απλά αποκτά εμπειρίες... Και δεν ρώτησε κανείς γιατί τα προηγούμενα χρόνια το μπιτς βόλει είχε τηλεοπτική κάλυψη και πρωτοσέλιδα, ενώ τώρα περνάει σε μονόστηλα και η εικόνα σε αθλητικά sites.

Καλά δεν βάζει μυαλό ο Παντελής Ταρνατόρος; Πέρυσι έδωσε η ΕΣΑΠ συγχωροχάρτι στον Ηρακλή και έκανε το νταμπλ, χωρίς να είναι νόμιμη η συμμετοχή του και φέτος ψάχνει και πάλι λύση για το ΑΦΜ;  Το πρόβλημα είναι του Ηρακλή όχι της ΕΣΑΠ.
Ο Ταρνατόρος ήταν μοναδικός υποψήφιος, παρέμεινε πρόεδρος με 10 ψήφους(λευκό ο ΠΑΟ, απών ο Ηρακλής), γγ ο Μπελιγράτης(Μίλων), ταμίας ο Ρωμανός(Παμβοχαικός), α αντιπρόεδρος ο Γρόλιος(Άρης), β αντιπρόεδρος ο Παισιάδης(ΠΑΟΚ), ειδικός γραμματέας ο Ακριτίδης(ΠΑΟ).
Την προεδρία της γενικής συνέλευσης ανέλαβε ο Νίκος Παπαδόπουλος που  έχει πάρει... εργολαβία εδώ και τρια χρόνια και τις συνελεύσεις της ΕΟΠΕ.

Καθιερώθηκε ως ελληνική πατέντα  του καλοκαιριού για τις εθνικές ομάδες στο Ευρωπαικό Λιγξ. Όταν χάνουμε από ανώτερες ομάδες «κερδίσαμε εμπειρίες» και όταν χάνουμε από κατώτερες «τα παιδιά ήταν κουρασμένα»

Η μακροσκελής λίστα που ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ για τα παιδιά που θα πάνε στα Γρεβενά, δεν θυμίζει κλήση εθνικής παίδων, αλλά κατάλογος επιτυχόντων στα ΑΕΙ. Όλοι χώρεσαν στη λίστα του Καζάζη και απορούμε πως θα κάνουν σωστή προπόνηση τόσα πολλά παιδιά.