Σελίδες


Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΟΥΡΙΤΣ : «Να ξεχάσουμε τα παλιά, προσγείωση στο σήμερα»


«Να ξεχάσουμε τα παλιά, προσγείωση στο σήμερα»

ΔΑΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΣΑΤ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Δημήτρης Τζούριτς έκανε τους αντιπάλους να...παραμιλούν με τους 39 κερδισμένους πόντους και το 64% αποτελεσματικότητα στην επίθεση στην νίκη της Εθνικής με 3-2 σετ επί της Δανίας στην προτελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Ευρωπαϊκού Λιγκ.
Ο ίδιος όμως δεν στάθηκε στη δική του αλλά στην συνολική προσπάθεια του Εθνικού μας συγκροτήματος τονίζοντας: «Πρέπει όλοι να ξεχάσουμε τις παλιές καλές μέρες της Εθνικής και να προσγειωθούμε στο σήμερα. Οταν λέω όλοι, εννοώ όλοι παίκτες, προπονητές, Ομοσπονδία, παράγοντες, δημοσιογράφοι,φίλαθλοι, όλοι όσοι ασχολούνται με τον βόλεϊ, όποια ιδιότητα και εάν έχουν. Γίνεται εδώ και καιρό μια νέα προσπάθεια με νέα παιδιά και η ομάδα μας χρειάζεται στήριξη και υπομονή. Η ομάδα μας χτίζεται από τα θεμέλια και επιβάλλεται να προχωρήσει βήμα-βήμα».

-Για τους 39 πόντους ο Δημήτρης Τζούριτς είπε: «Δεν θυμάμαι να έχω σκοράρει τόσο πολύ στο παρελθόν στην καριέρα μου. Ουτε καν σε παιδικά ή εφηβικά παιχνίδια δεν πρέπει να έχω κερδίσει τόσους πόντους. Ομως δεν έχει σημασία η προσωπική επίδοση ενός παίκτη στο βόλεϊ, αλλά η συνολική προσπάθεια και το αποτέλεσμα της ομάδας».

-Για την μονιμοποίησή του στην Εθνική στην θέση του διαγώνιου ο Δημήτρης Τζόυριτς δήλωσε: «Εγώ θα πηγαίνω με την ομάδα, η ομάδα μαζί μου όπως μαζί και με τα άλλα παιδιά και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για την επίτευξη του μεγάλου στόχου που είναι η πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Εχουμε δύσκολο έργο το γνωρίζουμε αλλά μπορούμε να κυνηγήσουμε αυτόν τον στόχο». 

πηγη www.volleynews.gr