Σελίδες


Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Στον Φοίνικα Σύρου ο ορεστιαδίτης Δημήτρης Γκαράς



    Στον Φοίνικα Σύρου ο Γκαράς
    Η Ορεστιάδα συνεχίζει να τηρεί την παράδοση και να τροφοδοτεί το ελληνικό βόλει με αθλητές. Ένας από αυτούς είναι ο Δημήτρης Γκαράς, ο οποίος ύστερα από μία επιτυχημένη παρουσία στην ομάδα της Λαμίας, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Φοίνικα Σύρου.
     Ο Ορεστιαδίτης λίμπερο  ανακοινώθηκε την Πέμπτη από τους «πειρατές» για τον επόμενο χρόνο, με τον παίκτη να δηλώνει ευχαριστημένος από τη συγκεκριμένη επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας του. 

    Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 
    «Η διοίκηση του ΑΟ Φοίνικα Σύρου ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον αθλητή, Δημήτρη Γκαρά, ο οποίος θα αγωνίζεται στην ομάδα την προσεχή σεζόν 2012-2013. Ο Δημήτρης Γκαράς έχει γεννηθεί στις 12/11/1985, έχει ύψος 1.85μ. και αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο. Την περασμένη διετία αγωνιζόταν με τη φανέλα της Λαμίας στην Α1 ανδρών, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη στην ΕΑ Πατρών (2009-2010), Λαμία (2007-2009), Σκύδρα (2006-2007) και Ορεστιάδα (2003-2006)». 

    Ο ίδιος ο αθλητής τόνισε πως: «Ήταν μια περιπετειώδης μεταγραφή, καθώς ακούστηκαν πολλά ονόματα για την συγκεκριμένη θέση στην ομάδα του Φοίνικα. Χαίρομαι που τελικά η ομάδα κατέληξε σε μένα και είμαι ευτυχισμένος που θα αγωνίζομαι στον Φοίνικα τη νέα χρονιά. Ο Φοίνικας είναι ένα πάρα πολύ καλό σωματείο, σωστό και τυπικό απέναντι στους αθλητές του, ενώ, σε συνδυασμό και με τους πολλούς φιλάθλους που έχει, αποτελούν εγγύηση για μια πετυχημένη χρονιά. Εγώ προσωπικά, το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω τα πάντα, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας και στο τέλος της χρονιάς να είναι όλοι χαμογελαστοί».

    πηγη www.thrakisport.gr