Σελίδες


Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Βραβεύτηκε ο MVP Κουμεντάκης1!!

Βραβεύτηκε ο Κουμεντάκης
Πριν από την έναρξη του αγώνα βόλλεϋ Εθνικός- Κηφισιά βραβεύθηκε ο MVP της 9ης αγωνιστικής της Volleyleague Ραφαήλ Κουμεντάκης. Ήταν μια σημαντική στιγμή επιβράβευσης για τις προσπάθειες του ταλαντούχου νεαρού που αποτελεί ελπίδα όχι μόνο για τον Εθνικό αλλά και για όλόκληρο το ελληνικό βόλλεϋ.
Ο 19χρονος ακραίος διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες (παίδων, εφήβων και ανδρών) αγωνίζεται ήδη για 3η χρονιά με επιτυχία ως βασικός στη μεγάλη κατηγορία. Έχει βραβευθεί από την ΕΣΑΠ ως ο καλύτερος νέος του πρωταθλήματος κι έχει συμπεριληφθεί αρκετές φορές στην καλύτερη επτάδα της αγωνιστικής. Το συγκεκριμένο έπαθλο το κατέκτησε χάρη στην εμφάνιση του απέναντι στη Λαμία όπου κέρδισε 23 πόντους με 18/30 επιθέσεις, 5 άσους και 75% στην υποδοχή, βοηθώντας στα αποφασιστικά σημεία την ομάδα του να φτάσει στη δύσκολη και σημαντική νίκη με 3-2 σετ.
Η απονομή έγινε από τον κ. Χρήστο Παπάζογλου, εκπρόσωπο της SUZUKI ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ που συνεισφέρει στην προσπάθεια του Εθνικού για 2η συνεχή χρονιά και πρόσφατα έδωσε την ευκαιρία σε έναν τυχερό φίλο της ομάδας να αποκτήσει ένα Suzuki Splash!
ΠΗΓΗ www.thrakisport.gr