Σελίδες


Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Σούπερ ντέρμπι στο Βραχάτι, Παμβοχαϊκός-Εθνικός Αλεξ/πολης


    Σούπερ ντέρμπι στο Βραχάτι
Η πιο σημαντική αναμέτρηση όσον αφορά στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα διεξάγεται στο Βραχάτι με τον Παμβοχαϊκό να φιλοξενεί τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (15/12, 17:00, Novasports), στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Βολεϊ Λιγκ.
Οι γηπεδούχοι μετά το τέλος του ευρωπαϊκού τους ταξιδιού και τον αποκλεισμό από την Λοκομοτίβ Χάρκιβ, έχουν εστιάσει το ενδιαφέρον τους στο πρωτάθλημα και η νίκη είναι σίγουρα μονόδρομος για να αναρριχηθούν σε υψηλότερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Νίκος Ζαλμάς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ πλέον μπορεί να αγωνιστεί και ο Λεονάρντο Καλντέιρα.
Ο Εθνικός που το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει μια πτώση στην απόδοση του, καθώς μετράει μια νίκη σε τρία ματς. Ήττα από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ενώ κέρδισε δύσκολα με 3-2 στην Αλεξανδρούπολη την Λαμία. Θέλουν μια νέα αρχή οι παίκτες του Σάκη Μουστακίδη, με τον Έλληνα τεχνικό να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και να έχει όλους τους αθλητές διαθέσιμους.
«Αν υπάρχουν σε κάθε γύρο 1-2 ματς που τα χαρακτηρίζεις ‘αγώνες - κλειδιά' τότε σίγουρα για τη δική μας ομάδα η αναμέτρηση με τον Εθνικό είναι ένα από αυτά», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των γηπεδούχων, Νίκος Ζαλμάς, στο volleyleague.gr και συνέχισε: «Εμείς είμαστε σε μια δύσκολη χρονικά συγκυρία, αφού προερχόμαστε από ένα Ευρωπαϊκό παιχνίδι και η προετοιμασία μας δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Αν έχουμε τις αντοχές κάνουμε διάφορα τακτικά πράγματα μέσα στο γήπεδο, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Πρέπει να είμαστε καλοί σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού γιατί επαναλαμβάνω ότι η νίκη είναι για μας μονόδρομος».
Ο Σάκης Μουστακίδης αναφέρθηκε στον αγώνα μέσω του volleyleague.gr: «Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αφού πέρα από τη δική μας την ομάδα πρέπει να κοιτάμε και τα αποτελέσματα των ανταγωνιστών μας, οι οποίοι έχουν κάνει κάποιες νίκες που πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Ο Παμβοχαϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα, που θα έχει και την ενίσχυση με τον Καλντέιρα, αλλά έχει χάσει ήδη κάποιο έδαφος». 
Ο Θρακιώτης τεχνικός δεν δέχθηκε ότι η ομάδα του παρουσιάζει αγωνιστική ‘κοιλιά', αφού όπως είπε: «δεν μπορείς να παίζεις στο 100% σε όλα τα παιχνίδια. Σίγουρα στα δύο τελευταία ματς δεν ήμασταν τόσο καλοί στις κρίσιμες στιγμές, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα μας».


Διαιτητές : Βαρθαλίτης - Μυλωνάκης

Βόλεϊ Λιγκ
(10η αγωνιστική)
Σάββατο 15/12/2012
Λαμίας 19.00: ΓΣ Λαμία - ΑΟ Φοίνικας (Καραμπέτσος - Φραγκάκης, παρ: Αντωνούλης)
Βόχας 17.00: ΓΑΣ Παμβοχαικός - ΜΓΣ Εθνικός (Βαρθαλίτης - Μυλωνάκης, παρ: Ιορδανίδης)
Ζηρινείου 18.30: ΑΟ Κηφισιάς - ΜΑΣ Νίκη (Ράπτης – Μουλά Ε., παρ: Βασιλειάδης)
Γλυφάδας 19.00: Παναθηναικός - ΑΣ Αρης (Μουλά Λ. – Γεωργουλέας, παρ: Ανδρονικίδης)
Κυριακή 16/12/2012
ΠΑΟΚ 19.00: ΠΑΟΚ - ΑΟΝΣ Μίλων (Μπαντιανίδης - Ιωαννίδης, παρ: Κάλλης)
Δευτέρα 17/12/2012
Μίκρας 18.00: ΓΣ Ηρακλής - Ολυμπιακός ΣΦΠ (Γεωργιάδης – Αμασιάδης, παρ: Μιχελινάκης)
πηγη www.volleynews.gr