Σελίδες


Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ Ν.ΕΒΡΟΥ!!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Τρίτη 7 και Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκαν στον νομό Έβρου οι σχολικοί αγώνες «ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ» Γυμνασίων, στο άθλημα της Πετοσφαίρισης.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε τρεις πόλεις του νομού Έβρου και συγκεκριμένα:
1.      Στην Αλεξανδρούπολη, όπου συμμετείχαν : 1ο, 2ο,  3ο, 4ο και 5ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης και Γυμνάσιο Φερών.
2.      Στο Σουφλί, όπου συμμετείχαν : Γυμνάσιο Τυχερού, Γυμνάσιο Σουφλίου και Γυμνάσιο Λαβάρων και
3.      Στην Ορεστιάδα, όπου συμμετείχαν : 1ο Γυμνάσιο Διδυμοτείχου, 1ο, 2ο και 3ο Γυμνάσιο Ορεστιάδας και Γυμνάσιο Ν. Βύσσας.
Στόχος και σύνθημα το αγώνων είναι για φέτος, «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ & ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΧΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ» και πιστεύουμε ότι επιτεύχθηκε κατά τον καλύτερο τρόπο. Οι 180 μαθητές και 220 μαθήτριες,  αλλά και οι συνοδοί καθηγητές τους χάρηκαν όλα τα παιχνίδια, πήραν αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη σχολική χρονιά.
Ευχαριστούμε θερμά τους συνδιοργανωτές των αγώνων, που ήταν ο Δήμος Αλεξ/πολης, Δήμος Σουφλίου και Δήμος Ορεστιάδας , καθώς και τη Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξ/πολης, τον Α.Σ.Α. Έβρος Σουφλίου και Α.Ο.Ορεστιάδας.
Επίσης ευχαριστούμε όλους τους συνοδούς καθηγητές Φυσικής Αγωγής  για τη συμβολή τους στη διοργάνωση των αγώνων και τέλος το Ε.Κ.Α.Β. Αλεξ/πολης, Σουφλίου και Ορεστιάδας για την ιατρική κάλυψη των αγώνων.
                            
                  Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Ν. Έβρου


Η ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ