Σελίδες


Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Στην τελική ευθεία η Εθνική παίδων των 3 Εβριτών



Στην τελική ευθεία η Εθνική παίδων των 3 Εβριτών
Στο Λουτράκι μεταφέρθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (3-7/1/2013) που θα γίνουν στην Ουγγαρία. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Σωτήρης Δρίκος, έχοντας στη σύνθεσή του τρεις Εβρίτες, δυο αθλητές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης του Σταύρο Κασαμπαλή και Σωκράτη Χαραλαμπίδη και τον Βασίλη Μούχλια του Έβρου Σουφλίου, ξεκίνησε από το απόγευμα της Κυριακής τις προπονήσεις και στο καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνονται διπλές προπονήσεις (10:00-12:00, 18:00-18:30), ενώ στις 27, 28 και 29 Δεκεμβρίου η ομάδα θα μεταβεί στην Ισπανία για τουρνουά προετοιμασίας με τη συμμέτοχη της Ισπανίας, της Πορτογαλίας και της Τυνήσιας.
Η ελληνική αποστολή θα αναχωρήσει για την Ουγγαρία στις 2 Ιανουαρίου και στα προκριματικά του 5ου ομίλου θα αντιμετωπίσει την «οικοδέσποινα» Ουγγαρία, το Βέλγιο, την Κροατία, τη Δανία και τη Φινλανδία.
Οι αθλητές που μετέχουν στην προετοιμασία στο Λουτράκι είναι οι εξής:
Σταύρος Κασαμπαλής (Εθνικός Αλεξ/πολης), Σωκράτης Χαραλαμπίδης (Εθνικός Αλεξ/πολης), Γιώργος Τζιουμάκας (ΓΣ Ηρακλής), Ηλίας Θεοδόσης (ΓΣ Ηρακλής), Τάσος Σταυρακάκης (ΓΣ Ηρακλής), Γιάροσλαβ Γκρέμπενικ (Επίκουρος), Βασίλης Καρασαβίδης (Επίκουρος), Αθανάσιος Παπάζογλου (Επίκουρος), Γιάννης Ιωαννίδης (Επίκουρος), Βασίλης Κωστόπουλος (Πανερυθραϊκός), Βασίλης Μούχλιας (Έβρος Σουφλίου), Κυριάκος Σπυριούνης (Μίλων), Θεόδωρος Βουλκίδης (Μ.Α.Σ Αιγινίου), Θεόδωρος Τσαδήμας (ΦΘΙΑ).
πηγη www.thrakisport.gr


Να σημειώσουμε ότι άλλοι δύο αθλητές από την εθνική παίδων έχουν εβρίτικη καταγωγή, ο Ηλίας Θεοδόσης (από τη Μαΐστρο-Αλεξανδρούπολης) και ο Παπάζογλου Θανάσης (από την Ορεστιάδα, συγγενής του Γιώργου Παπάζογλου του Εθνικού Αλεξ/πολης)