Σελίδες


Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Ας στηρίξουμε όλοι την κίνηση ανθρωπιάς του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών


Ας στηρίξουμε όλοι την κίνηση ανθρωπιάς του ΠΑ.Σ.Α.Π

 Την ευκαιρία να δείξουμε το κοινωνικό μας πρόσωπο, προσφέροντας αλληλεγγύη σε συνανθρώπους μας, που αυτές τις δύσκολες μέρες χρειάζονται τη στήριξη όλων μας,  δίνει σε όλους η συνεργασία που έχει αρχίσει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών ( ΠΑ.Σ.Α.Π.) με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων ( Κ.Υ.Α.Δ.Α.) και συνεχίζεται με την αρωγή όλων μας.

Στόχος του Συνδέσμου, σε μία ακόμη πρωτοβουλία που ανέλαβε στο πλαίσιο των κοινωνικών του δραστηριοτήτων και ευελπιστεί στην ουσιαστική μας ανταπόκριση,  είναι η συγκέντρωση ιματισμού, υπόδησης, τρόφιμων και φαρμάκων, για την ενίσχυση των αυξημένων αναγκών των άπορων και αστέγων συνανθρώπων μας που φιλοξενούνται στους χώρους του Ιδρύματος Αστέγων.
Tο εν λόγω ίδρυμα, το οποίο συστάθηκε το 1999 και φέρει την επωνυμία Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.), έχει παράλληλα ως σκοπό την ανάπτυξη μηχανισμών, που θα μελετούν και θα φροντίζουν για τη μελλοντική αποκατάσταση και επανένταξή των οικογενειών ή μεμονωμένων ατόμων, που έχουν πραγματικά  ανάγκη. Λειτουργεί Κέντρο Σίτισης, το οποίο διανέμει μέχρι 1.500 μερίδες φαγητού ημερησίως, ενώ διατηρούνται Ξενώνες, στους οποίους παρέχεται φιλοξενία σε άστεγους συμπολίτες μας.
Το «Κοινωνικό Παντοπωλείο», το «Αλληλεγγύη στην Οικογένεια», το «Κοινωνικό Φαρμακείο», η «Αθηναϊκή Αγορά» και ο «Σταθμός Τροφίμων» αποτελούν κάποιες από τις δομές του Κέντρου,  που προσφέρουν δωρεάν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού της πόλης τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα κλπ για τα οποία υπάρχει ολοένα αυξανόμενη ανάγκη.
Ο ΠΑ.Σ.Α.Π. καλεί όλη την οικογένεια της ελληνικής πετοσφαίρισης (αθλητές, ενώσεις, σωματεία, διαιτητές κτλ) να δείξουν εμπράκτως, ατομικά ή ομαδικά, ένα ελάχιστο δείγμα της αδιαμφισβήτητης κοινωνικής ευαισθησίας τους, συμβάλλοντας, από το υστέρημά τους, στην συλλογή ρουχισμού (μεταχειρισμένες φόρμες, κάλτσες, παπούτσια κτλ)φαρμάκων και κυρίως ξηράς τροφής (όσπρια, ζυμαρικά, κονσέρβες κτλ), τα οποία θα δοθούν στο Κ.Υ.Α.Δ.Α. τις ημέρες των εορτών.
Οι προσφορές μας, που θα σκορπίσουν χαρά και ελπίδα, αποτελώντας παράλληλα παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους, θα γίνονται δεκτές από όλη την Ελλάδα και θα συγκεντρωθούν στο Γραφείου του ΠΑ.Σ.Α.Π. στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Υπεύθυνος συλλογής: Β. Μηνούδης Τηλ. 6940275075

πηγη www.greekvolley.com