Σελίδες


Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ = σούπερ χρονιά!!



Ιδανικότερο τέλος στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2012 δεν θα μπορούσε να περιμένει η Νίκη. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης είχε εύκολο έργο απέναντι στον Ηρακλή Ιωαννίνων και επικράτησε με 3-0 σετ, φτάνοντας τρεις στροφές πριν το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Α2 γυναικών στους 21 βαθμούς. 
Η Νίκη ήταν σαφώς ανώτερη αγωνιστικά από τη νεανική αντίπαλό της. Χωρίς να πιάσει ψηλά στάνταρ απόδοσης, δε συνάντησε εμπόδια στο δρόμο για τους τρεις πόντους και πλέον σταθεροποιείται στην πρώτη τετράδα. Τα κορίτσια του Γιώργου Τεκτονίδη, πίεσαν στο σερβίς, είχαν καλή υποδοχή και καλά επιθετικά ποσοστά στην επίθεση. Εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των Ιωαννίνων, οπότε όλα έγινα πιο εύκολα.
«Κλείσαμε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά. Πετύχαμε μια καθαρή νίκη, παρότι δεν κάναμε την καλύτερη εμφάνισή μας, αν και ο αντίπαλος δεν μας πίεσε ιδιαίτερα. Φτάσαμε τους 21 βαθμούς και είμαστε πιο αισιόδοξοι για τη συνέχεια. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτριών μου» δήλωσε ο προπονητής της Νίκης Γιώργος Τεκτονίδης.
Τα σετ: 25-16,250-16,25-14
Νίκη (Τεκτονίδης): Λαμπροπούλου, Νατσίδου, Κεπεσίδου, Νικολαίδου, Καλογεροπούλου, Καράμπαλη, λ-Λαμπροπούλου, (Βαρελά, Σιρδάρη, Τζιογκίδου)
Ηρακλής Ι: Ασημακίδου, Αδάμου, Χατζηγισννακου, Φασούλη, Καλύβα, Χαμπηλομάτη, λ-Ζαρογιάννη, (Κακκαβά)
ΠΗΓΗ :TRHAKISPORTS .GR