Σελίδες


Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΝΙΚΗ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ-ΕΛΑΣΣΟΝΑ 3-0, ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!


Εύκολη επιστροφή της Νίκης στις νίκες

Μετά από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα, η Νίκη επέστρεψε στις νίκες και τα χαμόγελα στην Αλεξανδρούπολη ξαναγύρισαν. Στο παγωμένο κλειστό γυμναστήριο του Έβρου, τα κορίτσια της Νίκης ήταν υπέροχα. Με εξαιρετική εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα επιβλήθηκαν με 3-0 σετ επί της Ελασσόνας, φτάνοντας στους 18 πόντους.
Οι Εβρίτισσες έχουν εδραιωθεί πλέον στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα , δείχνοντας σταθερότητα και μαχητικότητα στα παιχνίδια τους, αποδίδοντας και όμορφο βόλεϊ. Και το ερχόμενο Σάββατο , αγωνιζόμενες και πάλι στην έδρα τους κόντρα στον Ηρακλή Ιωαννίνων, θα επιδιώξουν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο, μια ονειρεμένη χρονιά.
Στον αγώνα κόντρα στην Ελασσόνα, η νίκη με πιεστικό σερβίς έβαλε δύσκολα στην αντίπαλη υποδοχή και δεν άφησε στην ομάδα από τη Θεσσαλία να αναπτυχθεί επιθετικά, ενώ μπλόκαρε το μεγάλο όπλο των φιλοξενουμένων την πρώην διεθνή αθλήτρια Βάγια Δίρβα. Η άμυνα δούλευε καλά, όπως και το μπλοκ, οι επιθέσεις ήταν αποτελεσματικές και τα δυο πρώτα σετ κατακτήθηκαν εύκολα για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης. η νίκη είχε μεγάλη προβάδισμα και στο τρίτο στ, αλλά η Ελασσόνα να πλησίασε με ένα μεγάλο σερί σε 24-22. Οι φωνές του Γιώργου Τεκτονίδη , δεν άφησαν άλλα περιθώρια και το 25-22 ήρθε , μαζί με τους πανηγυρισμούς για μια ακόμη σημαντική νίκη.

Τα σετ: 25-12, 25-20, 25-22

Νίκη Αλεξανδρούπολης (Τεκτονίδης): Κεπεσίδου, Καλογεροπούλου, Λαμπροπούλου, Νατσίδου, Καράμπαλη, Νικολαΐδου, Λυμπεροπούλου (λ), Κολοσέντα

Ελασσόνα (Παναγιώτου): Μπούσια Χ., Πλιάκα, Κασσελούρη, Μπούσια Σ., Δίρβα, Κατσαρέ, Ζιάκου (λ), Παπαϊωάννου, Καραβέλη, Παπακώστα, Τζουργκάνου, Παναγιώτου
ΠΗΓΗ www.thrakisport.gr