Σελίδες


Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α1 Η ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ


Χρονιά... ανόδου

Νικηφόρα και από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α2 αποχαιρετά το 2012 ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας, καθώς οι «πράσινοι» παρουσία 700 και πλέον φιλάθλων τους επικράτησαν με 3-1 του Μέγα Αλέξανδρου κατά την 9η αγωνιστική πραγματοποιώντας ένα ακόμη βήμα προς την άνοδο...
Το τρένο του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας συνέχισε την ξέφρενη πορεία του και στον Έβρο και παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε στην περιοχή, φρόντισε με το... "σφύριγμα" της νίκης να ζεστάνει τους πάντες..
Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 3-1 του Μέγα Αλέξανδρου, παρέμειναν αήττητοι στην κατηγορία και με το 8x8 αύξησαν ακόμη περισσότερο την διαφορά τους από τους υπόλοιπους διώκτες τους.
Οι παίκτες του Αθλητικού Ομίλου ξεκίνησαν πολύ καλά τον αγώνα και με σωστή υποδοχή και αποτελεσματικές επιθέσεις, με το 25-19 και 25-16 έκαναν το 2-0 μέσα σε πανηγυρισμούς από τους πολυπληθείς φίλους τους που βρέθηκαν στις εξέδρες.
Ωστόσο κάπου εκεί η χαλάρωση, αλλά και η αγωνιστική άνοδος των παικτών του Μέγα Αλέξανδρου άλλαξαν τα δεδομένα, καθώς με το 19-25 οι Θεσσαλονικείς μείωσαν σε 2-1 και έβαλαν στην «πρίζα» τους γηπεδούχους.
Παρά τα λάθη και το άγχος που υπήρξε στο τέταρτο σετ, ο ΑΟΟ με όπλο του την εμπειρία στα κρίσιμα σημεία έφθασε στο 25-22 και το 3-1 που χάρισε τη νίκη στους Εβρίτες και τους έφερε ακόμη πιο κοντά στην άνοδο προς την μεγάλη κατηγορία...
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΚΜΑΚΗΣ (Προπ. ΑΟΟ) : Καψαλιάρης, Βλασακίδης, Αρχοντίδης, Κεμανετζής, Γραμματικόπουλος, Κωνσταντινίδης (λ), Χουσίδης, Προδρομίδης, Νένογλου, Λαχτάρας, Κωφίδης.

φωτο: paratiritis-sports.gr