Σελίδες


Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ - ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΜΦΙΡΟΠΩΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ



Εθνικός και Κηφισιά έχουν παράδοση δραματικών αναμετρήσεων στον Έβρο, με τους γηπεδούχους μετά την ήττα στο Βραχάτι να βρίσκονται για πρώτη φορά από την έναρξη της σεζόν εκτός της πρώτης τετράδας και τους φιλοξενούμενους μετά τη νίκη τους επί του Αιγινίου να έχουν σκαρφαλώσει στην 8η θέση.
«Εμείς πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε τον συγκεκριμένο αγώνα, απέναντι σε μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Χρειάζεται να είμαστε σοβαροί έτσι ώστε να συνεχίζουμε τα θετικά αποτελέσματα εντός έδρας, αλλά και για να είμαστε εντός των στόχων που έχουμε θέσει», είπε ο Σάκης Μουστακίδης και συμπλήρωσε: «Δεν πρέπει να χαλάσουμε την γενικότερα καλή εικόνα μας και στη συνέχεια πιο ήρεμα να δούμε τον β' γύρο του πρωταθλήματος, όπου πιστεύω ακράδαντα ότι θα είμαστε ακόμη καλύτεροι».
Ο τεχνικός του Εθνικού υπολογίζει και στον Γιώργο Παπάζογλου (λόγω ενοχλήσεων προφυλάχθηκε στο προηγούμενο ματς) ενώ στον ΑΟΚ αμφίβολος παραμένει ο Κούλης Καλαϊτζίδης (αν και ήταν 12άδα την περασμένη εβδομάδα δεν αγωνίστηκε).
«Είναι μια αποστολή σε μια πολύ δύσκολη έδρα, αλλά για μας είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Αντιμετωπίζουμε την ψηλότερη ομάδα του πρωταθλήματος, ωστόσο τον τελευταίο καιρό δείχνουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο και είμαστε πολύ σοβαροί. Αυτή την εποχή δεν μας απασχολεί τόσο η βαθμολογία, όσο το πώς θα σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας και τον ρυθμό που φαίνεται ότι έχουμε βρει».