Σελίδες


Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Σούπερ ματς στην Αλεξανδρούπολη, στα σημεία η ΓΕΑ


 (Σούπερ ματς στην Αλεξανδρούπολη, στα σημεία η ΓΕΑ (video)

Δύο φορές προηγήθηκε η ΓΕ Αλεξανδρούπολης του Γαλαξία, ισοφαρίστηκε ισάριθμες, αλλά στο τάι μπρέικ έκαμψε την αντίσταση του αντιπάλου της με 3-2 (25-15, 21-25, 25-20, 25-27, 15-11) σ' ενα ματς διαφήμιση για το άθλημα, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Α2 ανδρών.

Το παιχνίδι που άνοιξε το... χορό των αγώνων στην Αλεξανδρούπολη, αφού ακολούθησε ακόμα μια αναμέτρηση που κρίθηκε στα πέντε σετ και βρήκε νικητή τον Εθνικό με 3-2 επί της Λαμίας για την 9η αγωνιστική της Βόλεϊ Λιγκ. Έτσι οι φίλαθλοι της Αλεξανδρούπολης έβγαλαν... ρίζες στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, αφού σε τέσσερις ώρες παρακολούθησαν δέκα σετ, με τις ομάδες τους να κάνουν το δύο στα δύο.



Διαιτητές: Παπαδόπουλος Ι.-Μαργαριτίδης
Τα σετ: 25-15, 21-25, 25-20, 25-27, 15-11

ΓΕΗ (Δήμητσας): Δημητρούδης Γ., Αρχοντούδης, Σκεύας, Κίτσιος, Τασάκος, Χατζόπουλος / Δημητρούδης Ισ. (λ), Αμαριανάκης, Κόττας.
ΓΑΛΑΞΙΑΣ (Μοσχοφίδης): Αδαμάκης, Καλπακτσόγλου, Μούρτζιος, Κόκκινος, Νικολιδάκης, Χατζηγώγος / Ρομαλιάδης (λ.), Στρούντζας.

Ο προπονητής της ΓΕΑ, Ιπποκράτης Δήμητσας, δήλωσε στο volleynews.gr: 

«Περίμενα καλύτερη εμφάνιση με λιγότερα λάθη. Μπήκαμε σε έναν ρυθμό με πολύ νευρικότητα και αυτό μας κόστισε δύο σετ και παραλίγο και τον αγώνα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την παραμονή της ομάδος. Οι τρεις επόμενες αγωνιστικές είναι σημαντικές για την επίτευξη του στόχου μας και πρέπει να παρουσιαστούμε καλοί. Μας ταλαιπωρούν οι τραυματισμοί των Αρχοντούδη, Κίτσιου ενώ δείχνει να ξεπερνάει το πρόβλημα μετά το διάστρεμμα ο Χριστόφας».

Ο προπονητής του Γαλαξία, Νίκος Μοσχοφίδης ανέφερε: 
«Έγινε πολύ δυνατό και ωραίο ματς. Εκεί που φτάσαμε θα μπορούσαμε να νικήσουμε».

Πηγη www.volleynews.gr