Σελίδες


Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Εθνικός...


Επιστροφή στις νίκες ή... σεφτέ στα «διπλά»
Ο δεύτερος της βαθμολογίας Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που ζητάει επιστροφή στις νίκες, υποδέχεται την Λαμία που στα τελευταία τρία παιχνίδια μετράει δύο νίκες (8/12, 19:00), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Βόλεϊ Λιγκ.
Οι Εβρίτες μετά τις πέντε νίκες στις έξι πρώτες αγωνιστικές έχουν ηττηθεί στις δύο επόμενες από Ολυμπιακό εντός και ΠΑΟΚ εκτός αντίστοιχα. Η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη παραμένει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, όμως ο Ολυμπιακός αύξησε την μεταξύ τους διαφορά στους οκτώ βαθμούς. Έτσι θέλουν πάση θυσία την νίκη για να επιστρέψουν στις επιτυχίες, αλλά και να διατηρήσουν ικανοποιητική απόσταση από τους «ερυθρόλευκους». Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και με την παρουσία του κόσμου στο κλειστό της πόλης θα επιδιώξουν το «τρίποντο» .

Η Λαμία στα τρία τελευταία της ματς μετράει δύο νίκες επί Παναθηναϊκού και Νίκης Αιγινίου αντίστοιχα, γεγονός που την βρίσκει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Ως τώρα σε τρεις αγώνες εκτός έδρας έχει ισάριθμες ήττες και κερδισμένο έναν βαθμό στην Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟΚ. Θέλει λοιπόν να αρχίσει να κερδίζει και μακριά από το «Χαλκιοπούλειο». Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, που πιστεύω ότι την έχουμε αφήσει πίσω και συνεχίζουμε... Η Λαμία έχει δείξει και φέτος ότι είναι μια δυνατή και επικίνδυνη ομάδα. Το παιχνίδι θέλει προσοχή, αλλά με τη βοήθεια του κόσμου πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Φτάνουμε προς το τέλος του α' γύρου, τώρα χρειάζεται να δείξουμε ακόμη μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση για να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία», δήλωσε ο αρχηγός του Εθνικού Γρηγόρης Σιδηρόπουλος στο volleyeleague.gr.

O Μιχάλης Χριστοφορίδης ανέφερε στο volleyeleague.gr.: «Ο Εθνικός έχει δείξει ότι είναι πολύ δυνατή ομάδα, ιδιαίτερα εντός έδρας όπου παίζει σε γεμάτο γήπεδο. Για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να πιάσουμε πολύ καλή απόδοση, θα πρέπει να κρατήσουμε την υποδοχή μας, να αντέξουμε στην πίεση από τον κόσμο κι εφόσον η άμυνα, που είναι το όπλο μας το Χαλκιοπούλειο, λειτουργήσει και εκτός έδρας, θα έχουμε την ευκαιρία μας».

Διαιτητές: Γεωργιάδης– Τζεπκινλής

Βόλεϊ Λιγκ
(9η αγωνιστική)
Σάββατο 08/12/2012
Σύρου 17.30 ΑΟ Φοίνικας - ΠΑΟΚ Ράπτης – Ονόπας Γεωργόπουλος
Αλεξ/πολης 19.00 ΜΓΣ Εθνικός - ΓΣ Λαμία Γεωργιάδης– Τζεπκινλής Κάλλης
Αιγινίου 19.00 ΜΑΣ Νίκη - ΓΑΣ Παμβοχαικός Δεληκωστίδης-Δανιηλίδου Αντωνούλης
Μίκρας 19.00 ΑΣ Αρης - ΑΟ Κηφισιάς Θέμελης – Βασιλειάδης Λαδάς
Μίλωνα 18.00 ΑΟΝΣ Μίλων - Ολυμπιακός ΣΦΠ Βουδούρης-Αγγελίδης Βασιλειάδης
Γλυφάδας 20.00 Παναθηναϊκός ΑΟ - ΓΣ Ηρακλής Γεροθόδωρος-Παπαδογούλας Πέρρος