Σελίδες


Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Με αμφίβολο τον Αρμενάκη ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Εθνικό


Με αμφίβολο τον Αρμενάκη ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Εθνικό
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο "PΑΟΚ Sports Arena" την Δευτέρα (3/12, 18.00, Novasports 3) στην αναμέτρηση που θα ολκληρώσει το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Volley League. Εξαιρετικά αμφίβολη χαρακτηρίζεται η συμμετοχή του Αποστόλη Αρμενάκη, με τον Γιάννη Μέλκα να ψάχνει συνδυασμούς και τρόπους να καλύψει το ενδεχόμενο κενό του έλληνα διεθνή.
Ο Αρμενάκης ξεκίνησε χαλαρές προπονήσεις, θα βρίσκεται στην αποστολή, αλλά η συμμετοχή του στον αγώνα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει επικίνδυνη αποστολή κόντρα στον Εθνικό αφού η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς και μετράει μόλις δύο ήττες σε σύνολο επτά αγώνων. 

Παράλληλα η επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Γιάννη Μέλκα είναι επιτακτική ανάγκη μετά και τις τρεις σερί ήττες από Άρη, Νίκη Αιγινίου και Παναθηναϊκό.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης συνεχίστηκε και την Κυριακή με βίντεο και προπόνηση. Μιλώντας για την αναμέτρηση ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Μέλκας, επεσήμανε: «Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Είναι η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Κράτησε τον βασικό κορμό του και έκανε μια αλλαγή στη διαγώνιο η οποία θα έλεγα ότι ήταν τυχερή γιατί ο Ράιτ είναι από τους καλύτερους διαγώνιους στο πρωτάθλημα της Volleyleague. Είναι μια πολύ δεμένη ομάδα που δείχνει ότι έχει βρει χημεία».
Αναφερόμενος στη δική του ομάδα τόνισε: «Εμείς από την πλευρά μας προερχόμαστε από τρεις ήττες. Έχουμε τα προβλήματα μας και θα προσπαθήσουμε να τα καλύψουμε μέσα στο γήπεδο με στόχο πάντα την επιστροφή στις νίκες».  

Μάλιστα σε μια προσπάθεια εκτόνωσης της έντασης και του άγχους, αλλά και συσπείρωσης για το κρίσιμο παιχνίδι, αθλητές και προπονητικό τιμ δείπνησαν όλοι μαζί το βράδυ του Σαββάτου (1/12) σε γνωστή ταβέρνα στην Κρήνη.

Ο Εθνικός προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και θέλει να αποσπαστεί από τον ισόβαθμό του στο βαθμολογικό πίνακα, Άρη.

Η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα και όπως τόνισε ο ακραίος του Εθνικού, Ραφαήλ Κουμεντάκης στην επίσημη σελίδα της Λίγκας: «Είμαστε σε καλή κατάσταση, παρά την ήττα της περασμένης εβδομάδας και ο στόχος μας είναι η νίκη και σ' αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα εξαρτάται από την δική μας απόδοση και ο νικητής θα κριθεί στα λάθη. Όποιος κάνει τα λιγότερα θα κερδίσεις. Δεν κοιτάμε τα προβλήματα του ΠΑΟΚ, αν και ο τραυματισμός του Αρμενάκη είναι σημαντικός, αφού ο αντίπαλος μας έχει έμπειρους παίκτες, έχει και αυτός την ανάγκη για βαθμούς και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί». 
πηγη www.volleynews.gr