Σελίδες


Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΦΕΡΩΝ ''ΣΟΦΙΑ ΤΣΕΡΚΕΖΗ''



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Τουρνουά ''ΣΟΦΙΑ ΤΣΕΡΚΕΖΗ'' της ΘΥΕΛΛΑΣ ΦΕΡΩΝ, το Σαββατοκύριακο 22-23/12/2012, με ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ και Τουρνουά ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ.

Το Σάββατο 22/12/2012 διεξήχθη το Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ με συμμετοχή 60 μικρών αθλητριών που διασκέδασαν παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα. 

Στον τελικό η ομάδα των ΑΜΑΖΟΝΩΝ ΜΑΪΣΤΡΟΥ κέρδισε την ομάδα της ΝΙΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ με 2-1 σετ προσφέροντας θαυμάσιο θέαμα.

Την Κυριακή 23/12/2012 πραγματοποιήθηκε το Τουρνουά των Κορασίδων με την συμμετοχή των ομάδων : ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΩΝ, ΝΙΚΗ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ, Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, Α.Σ.Α.ΣΟΥΦΛΙΟΥ, ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ, ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΜΑΪΣΤΡΟΥ.
Το κύπελλο πήραν οι κορασίδες του Α.Σ.Α.ΣΟΥΦΛΙΟΥ που κέρδισαν την ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ  2-1 σ'έναν εντυπωσιακό τελικό.
Το τουρνουά παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αλεξ/πολης, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ, ο πρόεδρος του Α.ΠΟ.Κ.Δ.Α., ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΙΩΓΑΣ, ο αντιδήμαρχος από τις Φέρες ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΤΣΗΣ καθώς και το σύνολο των αντιδημάρχων του Δήμου Αλεξ/πολης. 
Στα πλαίσια του τουρνουά τιμήθηκε η ''μεγάλη'' ΣΟΦΙΑ ΤΣΕΡΚΕΖΗ καθώς και η ακούραστη εργάτρια του Βόλεϊ ΝΙΚΗ ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ.


Συγχαρητήρια στην ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΩΝ για την εξαιρετική προσπάθεια που κάνει για την ανάπτυξη του Βόλεϊ αλλά και για την ιστορική μνήμη που διαθέτει κάτι που εξασφαλίζει στην ομάδα της ένα λαμπρό μέλλον!!
Πολύ σύντομα θα γίνει αφιέρωμα στην ΣΟΦΙΑ με ανέκδοτες φωτογραφίες από την καριέρα της (ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ)