Σελίδες


Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Νίκη της Ορεστιάδας στην Αλεξανδρούπολη



ΦΙΛΙΚΟ: ΓΕΑ - ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ - ΓΕΑ 1-3

Η Ορεστιάδα εκμεταλεύτηκε την εμπειρία των παικτών της και νίκησε στην Αλεξανδρούπολη την ΓΕΑ με 3-1 στο δεύτερο φιλικό των δύο ομάδων που μάλιστα θα είναι και αντιμέτωπες στην πρεμιέρα του Γ΄ομίλου του πρωταθλήματος Α2 ανδρών...
Την Τετάρτη στο πρώτο φιλικό που είχε γίνει στην Ορεστιάδα οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2 σετ.

«Παίξαμε καλύτερα απ΄ότι στο προηγούμενο φιλικό. Ακόμα όμως είναι νωρίς για συμπεράσματα. Τα επόμενα φιλικά θα δοθούν στην Αθήνα με ΑΕΚ και στο τουρνουά της Νέας Ερυθραίας», είπε στο volleynews.gr ο προπονητής της Ορεστιάδας Παναγιώτης Τσιακμάκης, ενώ ο τεχνικός της ΓΕΑ Ιπποκράτης Δήμητσας τόνισε: «Ξεκινήσαμε καλά αλλά μετά μείναμε από δυνάμεις. Είναι λογικό, τα παδιά έχουν κούραση από την προετοιμασία. Θα δώσουμε δύο φιλικά με τον Ερμογένη Ξάνθης την Τετάρτη και το Σάββατο».

Τα σετ: 1-3 (25-18, 19-25, 22-25, 21-25)

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ (Τσιακμάκης): Κουλουξίδης, Καψαλιάρης, Αρχοντίδης, Βλασακίδης, Γραμματικόπουλος, Χουσίδης / Κωνσταντινινίδης (λ), Τοπαλίδης, Προδρομίδης, Κεμανετζής.

ΓΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δήμητσας): Δαλδαβερένης, Κίτσιος Κώστας, Χριστόφας, Χατζόπουλος, Σκεύας, Αμαριανάκης / Μπαξεβανίδης (λ), Παντίρης, Κόττας, Χρηστουηλίας, Σταματίου, Τασάκος.