Σελίδες


Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΟ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ. (15/10, 19:00, NOVASPORTS 3)


Πέφτει η αυλαία με ντέρμπι... «Εφήβων»
Με τον Βραζιλιάνο Αλεξάντερ Μορέιρα, που έφτασε Αθήνα ξημερώματα Κυριακής 14/10, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στον τελευταίο αγώνα της 1ης αγωνιστικής της Βόλεϊ Λιγκ που θα γίνει την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου (19.00, Novasports 3, Γεωργουλέας - Βαρθαλίτης) στο γυμναστήριο του Πανελληνίου στην Κυψέλη....
Θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά ως προπονητές, δύο μεγάλες μορφές του Ελληνικού βόλεϊ, ο Στέλιος Καζάζης κι ο Θανάσης Μουστακίδης, ενώ εντός αγωνιστικού χώρου θα βρεθούν αντίπαλοι επτά μέλη της Εθνικής εφήβων: Οι πέντε πράσινοι, Λιόντας, Ζήσης, Μαδούρας, Πρωτοψάλτης, Στίγγας κι οι δυο κυανόλευκοι, Κουμεντάκης, Ανέστης Δαλακούρας

Μάλιστα η παλιοπαρέα των Εφήβων αποφάσισε να βάλει κι ένα έξτρα κίνητρο στο μεταξύ τους παιχνίδι, καθώς έχει ήδη μπει το σχετικό στοίχημα.
«Κάποιος θα πληρώσει το βράδυ», παραδέχθηκε ο Θανάσης Πρωτοψάλτης με τον Ραφαήλ Κουμεντάκη να επιβεβαιώνει το στοίχημα.

«Για μας κάθε αγώνας είναι τελικός έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στην ομάδα μας, αφού δεν έχουμε πολύ καιρό που ξεκινήσαμε προετοιμασία. Ωστόσο όπως είδαμε και στην πρεμιέρα ο Μίλωνας κέρδισε μέσα στην έδρα του Παμβοχαϊκού κι αυτό επιβεβαιώνει την άποψη ότι φέτος σχεδόν σε κανένα παιχνίδι δεν θα υπάρχει φαβορί», τόνισε ο 19άχρονος ακραίος του Παναθηναϊκού και συμπλήρωσε: «Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας κι ελπίζω να σταθούμε καλά και να έχουμε και βαθμολογικό όφελος. Το ότι παίζουμε στην Κυψέλη και όχι στη Γλυφάδα είναι ένα μείον, αλλά δεν θα παίξει τόσο σημαντικό ρόλο».

Όσον αφορά τον Εθνικό, χαρακτήρισε 'τυχερή' την ομάδα του Έβρου «γιατί έχει δύο ακραίους όπως ο Ραφαήλ κι ο Ανέστης. Έχει μια σταθερή βάση, ένα έναν έμπειρο πασαδόρο και σίγουρα είναι πολύ δυνατός αντίπαλος».

Στην αντίπερα όχθη ο Ραφαήλ Κουμεντάκης ευχήθηκε «να έχουμε όλοι μια καλή χρονιά με υγεία και να μπει η ομάδα μου με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Αν τα καταφέρουμε θα είναι μια νίκη κυρίως ψυχολογίας, αφού εμείς με εξαίρεση τον Ράιτς έχουμε την ίδια ομάδα με πέρσι και θέλουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ για να επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε ένα σύνολο με δυνατότητες».

Βέβαια ο νεαρός ακραίος δεν παραγνωρίζει το γεγονός ότι ο Εθνικός έχει πολύ κακή παράδοση με τον Παναθηναϊκό... «Ακόμη και πέρσι που ο Παναθηναϊκός είχε προβλήματα, πήραμε το πρώτο σετ και μετά χάσαμε εύκολα. Πιστεύω ότι είναι θέμα συγκυρίας το ότι δεν παίζουμε καλά με τον Παναθηναϊκό και θα το δείξουμε αύριο», τόνισε ενώ για τους στόχους του Εθνικού παρέπεμψε στο μέλλον: «Είναι πολύ νωρίς ακόμη... Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη, αρχικά εμείς θέλουμε να παίζουμε καλό βόλεϊ και μετά θα δούμε».

πηγη www.volleynews.gr