Σελίδες


Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΒΟΛΕΪ ΛΙΓΚ: ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (27/10 - 19:30)


Ιστορικό ματς για τη Νίκη

Η Νίκη Αιγινίου ετοιμάζεται για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της στην Βόλεϊ Λιγκ. Θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Αλεξανδρόπολης, όχι στο κλειστό του Αιγινίου, καθώς οι εργασίες εκεί συνεχίζονται, αλλά στο κλειστό γυμναστήριο Πολίχνης.
Οι νεοφώτιστοι πήραν το πρώτο τρίποντο στην ιστορία τους στη μεγάλη κατηγορία απέναντι στον ανέτοιμο Ηρακλή, έδειξαν ωστόσο ότι βρίσκονται ακόμα… πίσω για να αντιμετωπίσουν έτοιμες ομάδες, όπως ο ΠΑΟΚ από τον οποίο έχασε με 3-1 σε φιλικό αγώνα στον Κολινδρό μεσοβδόμαδα.

Ο Εθνικός είναι μια ομάδα που αποτελεί την έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής έχοντας πάρει δύο τρίποντα σε ισάριθμους αγώνες, χάρη στα οποία έφτασε να… συγκατοικεί με τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εθνικός και Νίκη είχαν συναντηθεί στις αρχές του Οκτωβρίου στη Μίκρα, στο πλαίσιο του Λιγκ Καπ και εκεί οι Εβρίτες είχαν επικρατήσει με 3-2, κάνοντας ολική ανατροπή από το 0-2.

«Σίγουρα όλοι θα θέλαμε αυτό το ματς να γίνει στο Αιγίνιο, αλλά δεν είναι στο χέρι μας. Πιστεύω όμως ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο και εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», τόνισε ο τεχνικός της Νίκης Θανάσης Στράντζαλης ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και περιμένει «ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Κι εμείς κι ο Εθνικός έχουμε καλή ψυχολογία, πιστεύω ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων και το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Από τη μια εμείς έχουμε τον ενθουσιασμό, από την άλλη ο Εθνικός την εμπειρία και θα είναι μια σκληρή μάχη».

«Μας το ανέφεραν οι πιο παλιοί στα αποδυτήρια αυτό το γεγονός, αλλά ούτως ή άλλως ο στόχος μας είναι η νίκη και σ' αυτό το παιχνίδι», παραδέχθηκε ο Ραφαήλ Κουμεντάκης και συνέχισε: «Το Αιγίνιο έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στα δύο πρώτα ματς και φαίνεται ότι είναι μια ομάδα πολύ καλά δουλεμένη. Το ίδιο όμως ισχύει και για εμάς, αφού κάνουμε εξαιρετική δουλειά στην προπόνηση και θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να γινόμαστε και καλύτεροι. Εάν είμαστε αυτοί που πρέπει και να αφήσουμε τον πασαδόρο τους να κάνει παιχνίδι στο φιλέ, πιστεύω θα πάρουμε το τρίποντο».
πηγη www.volleynews.gr