Σελίδες


Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Φιλική νίκη του ΠΑΟ με το βλέμμα στην πρεμιέρα με τον Εθνικό Αλεξ/πολης


ΑΙΑΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-3

Φιλική νίκη με το βλέμμα στην πρεμιέρα
Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Παναθηναϊκού από την Μαλεσίνα. Οι παίκτες του Στέλιου Καζάζη επικράτησαν με 3-1 σετ (23-25, 25-22, 25-14, 25-16) του Αίαντα Μαλεσίνας στο τελευταίο φιλικό λίγο πρίν το πρώτο σερβίς της νέας αγωνιστικής σεζόν. Οι πράσινοι πλέον προετοιμάζονται για την πρεμιέρα τους στην Α1 ανδρών την Δευτέρα (15/10, 19.00 NOVA) κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο κλειστό του Πανελληνίου στην Κυψέλη.
Ο προπονητής των πρασίνων, Στέλιος Καζάζης, είχε την δυνατότητα να δοκιμάσει τρία διαφορετικά σχήματα στο τρίτο σετ με την χρησιμοποίηση των Μανιόπουλο, Ιωάννου και Λιόντα. 

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της ομάδας του Αίαντα Μαλεσίνας, παρουσία πλήθους κόσμου που βρέθηκαν στο γήπεδο για να υποστηρίξουν την ομάδα τους και να γιορτάσουν μαζί την νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο τεχνικός του Αίαντα, Γιώργος Μπακοδήμος, σχολίασε στο volleynews.gr: «Είμαστε περήφανοι που υπηρετούμε αυτή την ομάδα και μια περιοχή που αγαπά το βόλεϊ. Εισπράτουμε καθημερινά την αγάπη των ανθρώπων για την ομάδα και τους ευχαριστούμε για την υποστήριξη τους».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καζάζης): Λιβαθηνός, Ραγκουζόνι, Πρωτοψάλτης, Γουίλσον, Στίγγας, Μαδούρας, Ζήσης (λ), Μανιόπουλος, Ιωάννου, Λιόντας

ΑΙΑΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ (Μπακόδημος): Σταθουλόπουλος, Λυκούρεσης, Γεωργιάδης, Ανάγνου, Φίνος, Μοσχούλας, Πλεμένος (λ), Μπέσιος.

πηγη www.volleynews.gr