Σελίδες


Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

«Η Ορεστιάδα ανήκει στην Α1 αλλά θα αντέξει;»


«Η Ορεστιάδα ανήκει στην Α1 αλλά θα αντέξει;»

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης  -

Με άκρως εγκωμιαστικά σχόλια για την ομάδα της Ορεστιάδας μίλησε στο thrakisport.gr ο Θανάσης Μαργαρίτης, ο προπονητής-θρύλος που οδήγησε πριν 25 χρόνια την Εθνική Ανδρών στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό της Γάνδης.
Ο κ. Μαργαρίτης βρέθηκε προ δεκαημέρου στο τουρνουά «Στ. Καλαϊτζής», όπου και βραβεύθηκε για την προσφορά του στο άθλημα. Στην φωτογραφία τον βλέπετε να κρατά στατιστικά και σημειώσεις από τον ημιτελικό του Πανερυθραϊκού με την Ορεστιάδα, ενώ σε πρώτο πλάνο δίπλα του εικονίζεται ο παράγοντας της αθηναϊκής ομάδας και πρώην γεν. γραμματέας της Ομοσπονδίας Άγγελος Κυριακίδης.

Παρακολουθώντας από κοντά την Ορεστιάδα, ο κ. Μαργαρίτης εκτίμησε ότι έχει αξιόλογο σύνολο. Αναλυτικά, όσα μας δήλωσε: «Δεν γνωρίζω το επίπεδο των υπολοίπων ομάδων του Βορείου Ομίλου της Α2, ωστόσο βλέποντάς την εδώ κόντρα στις αθηναϊκές, δείχνει ανώτερη από όλες. Αν έπαιζε εδώ, σίγουρα θα ήταν φαβορί για την άνοδο. Άλλωστε, καλό θα είναι η Ορεστιάδα να ανέβει στην Volleyleague. Η θέση της είναι για την Α1 Κατηγορία, αυτό είναι σίγουρο και λόγω της ιστορίας της και λόγω της αγάπης του κόσμου για το άθλημα στην συγκεκριμένη πόλη. Το μόνο που δεν ξέρω, είναι εάν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει ο σύλλογος στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος της Volleyleague εφόσον ανέβει, αφού σίγουρα θα πρέπει να ενισχυθεί και να ανεβάσει κατά πολύ το μπάτζετ του».